USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Google можна зупинити сонце. ФОТО

22 Квітня 2013 08:59
Сьогодні вночі логотип Google в черговий раз змінився. Нині він представляє собою мініатюрну модель Землі. Клацнувши по ній, можна змусити сонце зупинитися, тварин вийти із печер, змінити погоду тощо, - інформує ТСН.

На логотипі також чергуються день та ніч, ростуть дерева, плюскочуться у воді рибки, літають птахи
При наведенні курсора з'являється напис «День Землі». День Землі — це назва, яку використовують щодо різних заходів, що їх проводять навесні з метою спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети.

День Землі — це громадянська ініціатива, відкрита для будь-яких людей, груп і організацій. Є два основні періоди проведення Днів Землі - у березні (ближче до весняного рівнодення) і 22 квітня. Крім того, окремі активісти й ініціативні групи планують і проводять заходи до Дня Землі ближче до літнього сонцестояння, щоби максимально використовувати теплу погоду і вільний час людей.

Перша акція Дня Землі саме 22 квітня відбулася у 1970 році в США.

Однак, у більшості країн політики ігнорують День Землі.

Так звані Google Doodle — це логотипи, які відрізняються від стандартного. Вони зазвичай приурочені до якоїсь події, свята, річниці. Варто зазначити, що вони можуть бути локальними.
Тимчасові логотипи стали з'являтися в Google із 1998 року і за роки роботи пошуковика їх назбиралося більше тисячі.




Нагадаємо, Луцьк вп'яте приєднався до всесвітньої акції «Година Землі-2013», яка відбулась до березневого Дня Землі цьогоріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mangol Показати IP 22 Квітня 2013 13:02
Цікаво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus