USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діти загиблого кіборга з Волині не мають житла

10 Лютого 2016 15:26
У скрутному становищі опинилася родина загиблого бійця 80 аеромобільної бригади Олександра Грошева з села Головне Любомльського району. Дружина з трьома дітьми не мають власного житла.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання другої сесії обласної ради сьогодні, 10 лютого.

Так, на адресу голови облради Ігоря Палиці надійшов запит депутата Романа Карпюка. В запиті йдеться, що Любомльська райрада просить допомогти забезпечити житлом родину загиблого Олександра Грошева.

Боєць 80 аеромобільної бригади, 33-річний мешканець селища Головне, зник безвісти в районі Донецького аеропорту. Лише через 5 місяців стали відомі результати ДНК-експертизи, за якими ідентифікували тіло волинянина.

З’ясувалося, що матеріальну допомогу у зв’язку з загибеллю, в повному обсязі отримала мати Олександра. Дружина з трьома дітьми не має власного житла і просить допомогти їй або з будівництвом(купівлею) або з орендою житла.

До слова, вдові Олександра Грошева, Ніні свого часу «всім миром» збирали кошти на слуховий апарат. Пізніше їй його таки придбали – слуховий апарат Siemens Intuis SP та силіконові вушні вкладки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 15:29
Я хто з загиблих має житло. А ніхто. Невже держава за наш рахунок може всім полішукам дати житло. А чого ж він має 3 дітей, а житла не мав.А вона,напевно,хочяе його в Луцьку, а в селі хай би купила за ці гроші,що її держава дала -це 400 тисяч.Де поділа? То ми не маємо і не будемо мати житла ніколи, бо за таку зарплату за все життя не заробимо.А їй давай. Це не справедливо.Пільги має, гроші получила, ще дай її житло.А літака не хоче чи квартиру на Гаваях
читач до Анонім Показати IP 10 Лютого 2016 17:02
Ви неуважні- мова про те, зо всі гроші отримала мати загиблого, і нічого онукам не дала) Чому отримала мати, а дружині не дали, це віже інше питання
ввс Показати IP 10 Лютого 2016 15:53
купити їм хату звичайно треба, але а як так мати гроші отримала, а не дружина з дітьми?а чого мати тоді не купила онукам хати, тих грошей якщо це 600 тис. хватило б на 5 хат в селі?
Луцьк Показати IP 10 Лютого 2016 16:36
А де вони жили до цього часу ?
справедлива Показати IP 10 Лютого 2016 19:22
Не будьте такі жорстокі. Підіть повоюйте самі за Україну. Якщо батько загинув на війні, держава зобовязана піклуватися про дітей і ми теж повиині це розуміти і долучатися!
Анонім до справедлива Показати IP 11 Лютого 2016 16:08
Маючи трьох дітей яким ніде жити ....чому пішов ,не подбавши про сімью
Анонім Показати IP 20 Квітня 2016 09:49
А Мати загиблого забрала житло.
правда Показати IP 21 Квітня 2016 12:27
Моя думка що перший пост написала бездушна i егоiстична людина,ну придбала би людина житло а за якi грошi потiм одягати та ростити дiтей. В нашiй державi тiльки чиновники , суддi ,та сбу отримують безкоштовне житло причому безперешкодно та щей по кiлька, а сироти загиблих героiв мають самi оббивати пороги,тим бiльше якщо законом передбачено що вони мають право.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus