USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До блокади російських фур приєдналися Рівненщина та Житомирщина

13 Лютого 2016 21:00
Активісти Житомирщини та Рівненщини встановили блокпости і не пропускають російські фури, які намагаються скоротити шлях від Росії до Європи. Про це повідомляє 24 канал.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що 1 лютого припинився в’їзд російських вантажівок на територію Польщі, а польських – в Росію. Мінтранс Росії і Міністерство інфраструктури і будівництва Польщі не змогли домовитися про продовження дозволів для транспортних компаній на 2016 рік. Російські перевізники вирішили здійснювати транзит до Європи через територію Білорусі й України. Через це у п'ятницю, 12 лютого, активісти почали блокування доріг для фур із російськими номерами поблизу Нижніх Воріт на Закарпатті. Акцію підтримали активісти Львівської та Волинської областей, де також розпочали безстрокову акцію блокування руху вантажного транспорту з державними номерними знаками Російської Федерації. На Волині учасники блокади «розвернули» 35 російських фур.

У Рівненській області активісти Правого сектора та УНСО встановили блокпост поблизу райцентру Дубровиця, передає УНН з посиланням на лідера місцевих УНСОвців Андрія Мітюхіна.

Зі сліви Мітюхіна, це всеукраїнська акція. Він нагадав, що російські вантажівки, які їдуть транзитом через Україну до Європи, мають перетинати російсько-український кордон. Однак вони їдуть через Білорусь до України, а тоді із Закарпаття – у Словаччину та Угорщину.

«З початку акції ми зупинили тільки одну вантажівку з російськими номерами. Водій з розумінням поставився – розвернувся і поїхав назад на пункт пропуску у Городищі. Тільки митники з прикордонниками невдоволені, бо кажуть, що митниця втрачає гроші», – зауважив Мітюхін.

Сьогодні, 13 лютого, активісти почали уже блокувати російські фури при в’їзді з Білорусі на територію України.

Представники громадських організацій «Рух Автомайдан Житомир» і «Самооборона» заблокували десять вантажівок з російськими номерами біля пункту пропуску «Виступовичі». У неділю, 14 лютого, активісти біцяють продовжити акцію.

Все нормально! 7 фур на этой стороне, 5 на той. Никто никуда не едет!

Опубліковано Рух АВТОМАЙДАН Житомир 13 лютого 2016 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Анонім Показати IP 13 Лютого 2016 21:49
Каклы, вы добьетесь того, что российские фуры будут ездить в сопровождении российских танков
Анонім до Анонім Показати IP 13 Лютого 2016 23:18
Разве что по територии раши!
12-34 до Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 08:03
Як тільки москальський танк заїде на правобережну, бандерівська нація відкусить расею від белгорода по ростов. Так що тим часом вже учіть українську співочу якщо розуму не вистачає самим відсторонити карликів від корита! За українсько-китайський кордон!
Анонім до 12-34 Показати IP 14 Лютого 2016 10:30
Точно по Ростов? Может, по Владивосток? А Крым?
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 13 Лютого 2016 22:01
знову за своє . . . . Цей росі. . Ський товар який ви не пропускаєте кормить наших людей українців (Волинян) які працюють на різноманітних фірмах які торгують частково цим товаром . . . . А ви мені дасте заробітну плату якщо мене звільнять з роботи . . . Ааааааааааа. . . . . Одумайтесь не продавайтесь . . .
Анонім до СЛОВ'ЯНИ Показати IP 14 Лютого 2016 06:45
Кацапотролі --- на фіг!!!!!!! Не маєш що жерти?!
українець до СЛОВ'ЯНИ Показати IP 14 Лютого 2016 11:56
А наших фур чого не пропускаєте.Чого ви вбиваєте наших хлопців.чого захоплюєте наші території.Ми ваші захоплюємо ні.Ми не можемо жити один без одного.Ми разом.Ясно,що не ви це робите, ми і ви страдаємо від політиків,яким всього малою Життя одне, а Землі одна-це наш спільний дім.Господи зупини Путіна,дай йому розум,бо якщо сатана відбире у нього остаток розуму,то згорить Земля і всі діла на нійяк пише в Біблії.Йому нічого не варто,0як натиснути кнопку, він втече на Венеру,а світ злетить у воздух.
факт Показати IP 14 Лютого 2016 11:39
Мізки хоч трохи не пробували включати? Країна майже в ізоляції, майже не торгує, у Європі беруть обмаль продукції, з рашею був товарообіг 70%, живемо на гроші кредиторів, промисловість падає, ріст безробіття, війна... з чого брати гроші на наповнення бюджету? Відповідь реальна є?!
Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 14:04
Думал таджики самые тупые в мире! Теперь точно знаю шо Нет!
ну і... Показати IP 14 Лютого 2016 17:23
тепер в раші блокують наші фури. сьогодні почалось.
ку Показати IP 14 Лютого 2016 18:25
В настоящее время в разных областях Украины продолжают оставаться заблокированными более 100 грузовых автомобилей, более 500 грузовых автомобилей не могут въехать на территорию Украины со стороны государств Европейского союза, возвращаясь в РФ. При этом только за 11-12 февраля 2016 года был обеспечен беспрепятственный въезд или выезд на территорию нашей страны 1038 украинских грузовых транспортных средств. В качестве ответной меры Россия приостановила движение грузовых транспортных средств, зарегистрированных на Украине, по своей территории. Карл, украинских фур пересекло границу России в ДВА раза больше, чем российских пытается пересечь украинскую. От ума ли все эти напряги?
от млять Показати IP 14 Лютого 2016 18:48
і там є "активісти".
Анонім Показати IP 14 Лютого 2016 19:30
И чего бараны добились?
не пацик Показати IP 14 Лютого 2016 20:06
Представники від влади переконують що ви творити беззаконня.-груз розтаможений на украінскому кордоні-значить по закону вони мають право прослідувати по територріі Украіни. Тобто влада дала добро а ви що проти влади ? хто тут самий розумний і хто вас на такий крок надоумив коли з часів окупаціі Украіна веде повну торгівлю-является членом сот-це зовсім дурдом ? Ви чули коли Гітлер напав на СССР-сталін з ним торгував ? Можливо допускаю що москалі в фурах можуть перевозити диверсійні групи- зброю-продукти для сепарів але 3 2014 року вони давно вже мають сховки на різних базах-монастирях- притулках для часу ІКС. В нас давно влада сама по собі люди самі по собі :- самі ідуть воювати- купляють зброю-родини іх одівають-годують- хоронять- лікують-і гірко плачуть. Ми всі бачим що нетуди-не ті- нетим ми довірили свою долю які 25 років нас обкрадали і смялися. Давайте разом подумаем.
Фелікс Показати IP 14 Лютого 2016 20:08
Давайте блокуйте Руну, торчин продукт, модерн експо ви козли куплені!!!!!айдар не айдар?!!!! Хто такий айдар? Нехай по домівках починають ходити виявляти колаборантів!!! Вбивають!!! Заходять до хати! Може ви не так спите
підтримую до Фелікс Показати IP 14 Лютого 2016 22:48
то є європа. а яник козел. він був диктатор, су.и.
Фелікс Показати IP 14 Лютого 2016 20:15
А з правдою про волинських виробників коментарі тут видаляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus