USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

До Луцька навідався ще один волонтер-гастролер

9 Травня 2015 10:28
Ще одного волонтера-гастролера, який збирав кошти, затримали у Луцьку. Про це повідомляє Волинський інформаційний портал.

Активісти продовжують затримувати на вулицях Луцька псевдоволонтерів. Так, до відділку міліції доставили гастролера, який нібито представляє благодійний фонд "Люди сильні духом". Про це пише у групі у Фейсбук "Увага Луцьк!!! Псевдоволонтери, шахраї!

"Зловили сьогодні психічно неадекватного, він сам пішечком захотів пройти в відділок міліції. Багатостраждальний фонд "Люди Сильні Духом". Дійшли ми до того відділку, нас приняла черговий міліціонер з ДЗБЕЗу, перевірила у псевдоволонтера документи. Виявилося, що довіреність прострочена. Довіреність була дійсна до 30 квітня, а він не знав про це. Тому до нього була велика кількість питань від правоохоронців. З'ясувался, що це гастролер і йому сьогодні на потяг. Я сподіваюся що, він більше ніколи не повернеться", - йдеться у повідомленні.

Свого часу фонд "Люди Сильні Духом" наголошував, що їхні волнтери не збирають кошти на вулицях. Тож особи, які здійснюють збір коштів під їхнім ім'ям, є шахраєями.



Нагадаємо, 30 квітня луцькі активісти впіймали "гастролера" зі Львова, який видавав себе за волонтера.

До слова, того ж дня, 30 квітня, на Ягодині впіймали шахраїв - прикинувшись айдарівцями, львівські «гастролери» ошукували громадян.

А 5 травня представники Самооборони Волині, Автомайдану України та громадські активісти зловили волонтера, який займався шахрайськими діями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus