USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Фіксі-ШОУ» їде до Луцька

25 Квітня 2015 09:00
Оригінальну дитячу виставу «Фіксі-ШОУ!» за мотивами анімаційного серіалу «ФІКСИКІ» від творців мультфільму незабаром покажуть у Луцьку.

«А кто такие фиксики — большой-большой секрет!» - Так співається в пісеньці про Фіксиків. До недавнього часу люди майже нічого не знали про цих маленьких чоловічків, які живуть усередині машин і приладів. Фіксики доглядають за технікою зсередини, чистять її, змащують, усувають дрібні поломки. Вони — вмілі і сумлінні майстри. Фіксики звикли ховатися від людей, але є вони всюди: в комп'ютерах, холодильниках, телевізорах ... Кожен пам'ятає про випадки, коли непрацюючий прилад починав раптом працювати, якщо по ньому злегка стукнути. Все просто: всередині прокинувся Фіксик і все налагодив. А тепер про цих таємничих працьовитих чоловічків можна подивитися мультфільми або познайомитися з ними ближче, на виставі.

Оновлені декорації, нові музичні ігри і новий головний герой ДімДімич

Під час показу «Фіксі-ШОУ» діти зможуть на власні очі побачити улюблених героїв. Це інтерактивна вистава-«хепенінг»: вона дозволить кожній дитині взяти участь у дивовижних пригодах Фіксиків прямо під час вистави. Кожен малюк виявиться долученим до дійства і відчує себе потрібним і незамінним. Допоможуть і завзяті фіксіпелки, які можна співати усім залом.

У гості до лабораторії професора Чудакова прийде кращий друг Фіксиків ДімДімич, аби взяти участь в експерименті по збільшенню Фіксиків. При цьому він сам стане Фіксиком, а разом з ним і всі глядачі в залі. Це витівки Комп'ютерного Віруса, з яким вступлять в сутичку герої «Фіксі-ШОУ» і глядачі. Він виводить з ладу дивовижний пристрій, здатний зменшувати або збільшувати предмети і живих істот у багато разів. Без цього пристрою ДімДімич назавжди може залишитися маленьким.

А щоб дізнатися, що ж сталося далі з героями, лучан запрошують на «Фіксі-ШОУ!» - найнезвичайніше в історії дитяче дійство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Оксана Показати IP 25 Квітня 2015 17:03
Театр приїхав з Росії? Вистава йтиме російською мовою?
Че Показати IP 25 Квітня 2015 22:58
Титри українською будуть показувати на дощечках...
катя Показати IP 29 Квітня 2015 07:44
нарешті мультік в луцьку я фанат фіксіків
Анонім Показати IP 16 Травня 2015 20:03
Київський театр!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus