USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гранд-шоу в Луцьку: обрали принців та принцес-2015

28 Травня 2015 23:00
Гранд-шоу «Принц та Принцеса міста Луцька та Волинської області 2015» відбувся на сцені Будинку культури міста Луцька 26 травня.

Бурхливими оплесками глядачі зустріли перший вихід красунь у неповторних народних костюмах під величну пісню талановитої співачки Галини Конах - учасницю українського талант-шоу "Голос країни" та срібного голосу фестивалю "Слов'янський базар".

А далі можна було поспівчувати зірковому журі адже учасники дійства дивували своїми талантами. То під класичну музику, за допомогою декількох штрихів був намальований портрет Лесі Українки. Глядачі тамували подих від граційних гімнасток і драйвових

танцівниць. Зачаровували душу вокалісти і піаністки. Вихід у вечірніх сукнях – це був вихід справжніх принцес, що йдуть до своєї мрії, -розповідають організатори.

Таку неповторну казку подарувала фундатор цього свята Тетяна Кривицька, керівник Центру розвитку дитини «Світлинка».

Склад журі: голова журі – Тиможинський Віктор Анатолійович, викладач Луцького музичного училища, член Національної спілки композиторів України, голова Волинського осередку НСКУ , член правління НСКУ , лауреат обласної мистецької премії ім. І.Стравінського;

Лесик Олександр Володимирович, професор, доктор архітектури, завідувач кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв Луцького Східно-європейського університету ім.Лесі Українки;

Дембіцька Вікторія Макарівна, директор агентства моделей «Панна» та Рівненського обласного дитячого фестивалю краси та таланту «Міні Міс та міні Містер Рівненщини»;

Наталка Войтович, телеведуча передачі про світське життя Луцька «Солодкий Вікенд», що транслюється на каналі «нова Волинь», співачка і шоу-вумен;

Катя Рибак, лауреат багатьох міжнародних конкурсів та фестивалів. Учасниця проекту «Голос країни 5»;

Анна Басманова – переможниця багатьох всеукраїнських конкурсів краси, фіналістка конкурсу «WorldSuperModel» (м. Пекін, Китай), модель світового рівня.

Як повідмляють організатори, кожного року збільшується кількість бажаючих прийняти участь в гранд-шоу «Принц та Принцеса міста Луцька та Волинської області». Тож побажаємо успіху такому великому проекту і запрошуємо до участі майбутніх учасників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Ну-ну Показати IP 28 Травня 2015 23:29
враження 1: полішуки враження 2: виховують розбещених дуреп на чиюсь голову
123 Показати IP 29 Травня 2015 06:59
Коли це Конах стала талановитою, їй тільки в сільських клубах виступати
Анонім до 123 Показати IP 29 Травня 2015 12:49
....напиши список кого ти знаєш в Луцьку талановитішого за Конах???.....просто цікаво....
Анонім до 123 Показати IP 31 Травня 2015 00:28
Я чекаю на список!!!!!!!
Хм Показати IP 29 Травня 2015 07:19
Ну це точно. Хіба вона вміє співати? Вона просто репетує. Хіба що в своїх Маневичах. Зразу видно,що самодіяльна артистка. Ніякого щарму. Можливо і є дітки талановиті, тільки склад жюрі ні до чого. Кого слухати Тиможинського, то його дурнувата музика на вуха не на лазить?! Чи старого хулігана Лесика,який ледь ноги пересовує? Що не було достойних? Чи який конкурс,таке й жюрі. Ха-ха!
456 до Хм Показати IP 31 Травня 2015 00:31
відразу видно що ти з приближених до Войтович....про неї нічого не написав.......колега мабуть))).
Експерт Показати IP 29 Травня 2015 08:36
Чуєш ти,селюк! Конах йому не талановита!давай но заспівай,послухаємо тебе і оцінимо,Лучано Паваротті,бля....
мішка Показати IP 29 Травня 2015 09:12
принци і принцеси - зрозуміло, а що робить стара шухляда біля мікрофона, невже немає варіантів пасвєжеє?
Анонім до мішка Показати IP 29 Травня 2015 12:52
Михайло.....я перепрошую, а ви про кого???
кк Показати IP 29 Травня 2015 09:38
лесик доктор архітектури...а що практично зробив цей доктор що створив...нічого от і цей конкурс пшик одна мильна бульбашка...батьки принцес ви поцікавтесь чим кормлять ваших дітей у світлинці де займаються спортом як вчать читати і писати...аато одні понти і видурювання грошей... а хто відповідае за вашу дитину якщо ніхто не приймае іі зранку під відповідальність... все на вас звернуть адже це не садок а так ширма для заробітку.
Мама учасниці Показати IP 29 Травня 2015 09:59
Шановні анонімні дописувачі! Як вам не соромно писати такий бруд? Хочемо подякувати організаторам за супер дійство! Це так гарно і так неперевершено! Залюбки приєднуємося наступного року знову. Пані Галині окреме спасибі за неймовірний голос і таку енергетику! Ваш виступ взірець того як потрібно виступати! Галина Конах дійсно талановита співачка і неперевершений педагог по вокалу! Дякуємо усім за такі прекрасні емоції, які ви нам подарували!
позиція до Мама учасниці Показати IP 29 Травня 2015 17:07
Шановна мама, Ви можете озвучити скільки коштувало Вам таке дійство? І от власне ким Ви працюєте, Ваш чоловік - якщо не секрет? Чомусь дійсно талановиті дітки не можуть прийняти участь в таких "чудових" дійствах, а лише ті, чиї батьки мають лишні гроші((( Чи Ви хочете сказати, що Ваша - найкраща Принцеса Луцька??? не вірю..... Хто має гроші - ті діти принцеси( гидко(((( Ви їй потім розкажіть, скільки це коштує і чому так мало діток було - добре?
до всіх Показати IP 29 Травня 2015 11:33
Навіщо говорити гидоту про Галину Конах, дівчина працює над собою, розвивається(а це завжди всіх бісить). У всіх різні музичні вподобання)))Молодчинка)))
гість Показати IP 29 Травня 2015 13:17
Як Вам не соромно? Хто на сьогоднішній день розвиває таланти діток у Волинській області і вже в 3-річному віці виводить їх на сцену? А одночасно малювати портрет і декламувати вірш Ви пробували? І зауважте, що все свято було пронизане національними мотивами. Тобто дітям прищеплюється любов до рідної культури. А Ви самі можете заспівати так, як співала Галина Конах чи Катя Рибак, малювати картини так, як Олександр Олександрович Лесик? І про "Світлинку"......Якщо Ви вважаєте, що це "такий собі заклад...", то чому на сьогоднішній день його відвідує велика кількість дітей різного віку і задоволених батьків???
софа до гість Показати IP 29 Травня 2015 17:11
а хто розвиває таланти на Волині підкажіть?????? Все за ваші гроші)))) заплатив - і твоя дитина міс Планета...і т.і.....
Анонім до софа Показати IP 29 Травня 2015 19:01
та хто займає - міс Планета...то там і реально тільки гроші і спасають....без них вона б ніде і не пробилась))))
вова Показати IP 29 Травня 2015 17:06
кому не подобається хай не слухає с*ки . давайте зробим батл між Конах і тіми хто кине їй виклик . А Українці проголосують!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вася до вова Показати IP 29 Травня 2015 20:00
Галько,досить писати під чужими ніками і хвалити себе..... їдь в манєвичі-це твій максимальний рівень
Олєжик! до Вася Показати IP 31 Травня 2015 00:27
просто в Галі така судьба......вона талановита....і це заздрість для всіх "замінників" порве всіх своїм талантом, якщо буде батл....то я буду в її команді!!!!
вові до вова Показати IP 29 Травня 2015 22:07
Повсираються .Галя порве усіх)
555555 Показати IP 1 Червня 2015 00:57
Дайте мені 1 млн.дол. і я зроблю суперконкурс у Луцьку, а вашу дитину "суп-п-пер талановитою" ( може даже на конкурс і не приходити). "Мажорчики"- "супер гарні", "супер талановиті" _ БРЕД !!! Коли в країні війна - краще б на ці гроші закупили щось користне для хлопців з АТО.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus