USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клих – про Савченко на суді: «хороший піар, гарний проект»

26 Жовтня 2016 17:36
Верховний суд Росії 26 жовтня відхилив апеляцію захисту і залишив в силі вирок у справі громадян України Миколи Карпюка і Станіслава Клиха. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Самі підсудні брали участь в засіданні по відеозв’язку зі слідчого ізолятора. У Верховному суді Росії були присутні представники дипломатичного корпусу з восьми країн, консули України, а також народний депутат Верховної Ради Надія Савченко.

Українець Станіслав Клих виголосив останнє слово на апеляції на винесений йому вирок у ЗС РФ. Про це пише видання Медіазона.

"Ну що сказати, зараз ми дивилися телевізор, по всіх каналах там візит Надії Савченко у Верховний Суд. Хороший піар, гарний проект. Але я не розумію, яке місце тут у мене. Дуже неприємно, що моїх родичів з такого приводу турбують. Краще було зайнятися спортом або наукою. Я не розумію, чому з інтернету зникла інформація, що я був у Москві, був у Петербурзі, був у Ростові, і мене не ловили", - заявив Клих.

У соцмережах активно обговорюють поїздку Савченко до Москви. Інтернет-користувачі, реагують по-різному: дехто підтримує Савченко, оскільки вона приїхала підтримати українців, дехто її критикує.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Айдар Показати IP 27 Жовтня 2016 09:43
Гадя твоє місце на пар*ші разом з Юлькою але тепер в Дрогобичі.
Ковельська Показати IP 27 Жовтня 2016 09:50
Ще меліоратора козюру прихватіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus