USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині на небезпечній ділянці траси нарешті роблять освітлення

24 Липня 2016 19:37
На проблемному відрізку дороги в Копачівці, а це вулиця Жовтнева, нарешті проводять освітлення, - інформує Район.Рожище.

Дискусії щодо освітлення цієї вулиці нічної пори йшли давно, адже це дорога, яка сполучає Копачівку та Рожище. Неодноразово, через темряву, тут траплялися ДТП та гинули люди.

На початку цього року на сесії сільради прийняли рішення зробити освітлення. Одразу розпочали виготовлення технічної документації. Прогнозували, що роботи розпочнуться навесні, а світло ввімкнуть в травні, але невеликі технічні труднощі змусили відкласти роботи.

На Жовтневій вуличне освітлення є вже кілька років, але лише до дитячого садочка. Від дошкільного закладу і до самих Рожищ - морок.

І от нещодавно тут розпочали роботи зі встановлення стовпів та прокладання електролінії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не гони Показати IP 24 Липня 2016 20:26
и будеш целым

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus