USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині відкрили пам’ятник ліквідаторам аварії на ЧАЕС

27 Квітня 2015 18:30
У рамках урочистих заходів із вшанування 29-ої річниці з дня аварії на Чорнобильській АЕС у місті Камені-Каширському на Волині відбулася церемонія відкриття пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії, зведеного у міському парку відпочинку.

Про це повідомили у прес-службі УДСНС у Волинській області.

У заході взяли участь ліквідатори, представники органів місцевої влади, активісти громадського об’єднання «Спілка Чорнобиль», духовенство, рятувальники, а також мешканці та гості райцентру.

Учасники мітингу хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять та поіменно згадали земляків, які ціною свого життя рятували світ від атомного лиха. З промовами до присутніх звернулися очільники району та міста, наголошуючи, що подвиг ліквідаторів повік житиме у людській пам’яті. Під час заходу представники влади вручили присутнім ліквідаторам почесні грамоти та подяки, відзначивши мужність, самовідданість, високий професіоналізм, та побажали їм міцного здоров’я і благополуччя.

На знак вдячності і поваги до героїв-чорнобильців учасники урочистих заходів, зокрема й працівники Камінь-Каширського райвідділу ДСНС, поклали квіти до пам’ятного знаку, а настоятель Свято-Миколаївського храму Української Православної церкви Київського патріархату протоієрей Володимир Мицько освятив пам’ятник та відслужив панахиду за жертвами Чорнобильської катастрофи.



Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на Волині нагородили правоохоронців-ліквідаторів аварії на ЧАЕС. Відзнаки та грамоти чорнобильцям вручив начальник обласного управління міліції Петро Шпига
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро до Anonymous Показати IP 27 Квітня 2015 19:47
Хто би, як би не трактував, але Чорнобиль це трагедія ХХ століття, вона особливо торкнулася нас жителів Волинського Полісся, тому ця подія для несе біду в кожну родину, тому для інтелектуально збіднилих скажу, що японські науукковці вивчаючи Херосіму і Нагасакі ствкердно доводять, що після 30 років отримання випромінювання саме кісткові хвороби дадуться взнаки..........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus