USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На вулицях Києва – перші 500 нових патрулів

5 Липня 2015 10:05
На патрулювання у столиці виїхали перші 500 нових патрулів. Нові поліцейські патрулі вийшли працювати на вулиці Києва у суботу ввечері, 4 липня.

О 21:00 приступив до служби 1-й батальйон, в кількості 500 чоловік. Командир батальйону Олександр Білокур, - повідомляє прес-служба МВС.



На 12-ти годинну зміну заступили 200 машин, у кожній по два поліцейських. Ще 100 чоловік будуть нести службу в якості пішого патруля.



Загалом 4 липня на вулиці столиці вийшли близько 2 тисячі патрульних поліцейських. Учора вони приймали присягу під наглядом Президента України. Нові патрульні поліцейські отримуватимуть 8-10 тисяч гривень зарплати.

Чергова частина і диспечер вже координує роботу нових поліцейських патрулів по місту, - написав у своєму Twitter міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.



Нагадаємо, главою нової патрульної поліції Києва призначено бойового офіцер і учасника АТО Олександра Фацевича.



Патрульна поліцейська служба створюється в Україні у рамках реформування органів внутрішніх справ. Створення служби передбачено Законом «Про Національну поліцію».

Національна поліція – це центральний орган виконавчої влади, який служить суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічного порядку та громадської безпеки, а його діяльність спрямовується й координується Кабінетом міністрів через міністра внутрішніх справ.

У складі Національної поліції функціонуватимуть кримінальна поліція; патрульна поліція; поліція охорони; спеціальна поліція; поліція особливого призначення.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Луцьку патрульна поліція запрацює до нового року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лол Показати IP 5 Липня 2015 10:31
Копы=)
555 Показати IP 6 Липня 2015 08:30
ну...ну
Льоня Показати IP 6 Липня 2015 10:36
Саша молодець, сучасний поліцейський а не жирний кабан. Так держати, памятайте що ви служите народу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus