USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Рок-коляда у «Майдані»: колядки, якими ви їх ще не чули

13 Січня 2015 07:00
Пивний клуб «Майдан» запрошує лучан та гостей міста в суботу, 17 січня, на Рок-коляду.

Тільки найкращі рок-колядки у виконанні учасників РОК-ШКОЛИ GARAGE ROCK-SCHOOL.

Гості зможуть почути українські колядки у нестандартній, справді драйвовій обробці, а ще рок-хіти з новорічно-різдвяними мотивами. Інтерактив, спілкування з музикантами, неймовірний настрій, купа вражень, а головне – неформат.

Початок дійства – о 21.00. Мінімум дві години концертної програми, а далі – дискотека – «Танці по-майданівські». Фініш о 02.00.

Довідка.

РОК-ШКОЛА GARAGE ROCK-SCHOOL – об’єднання музикантів та вокалістів, яким близький рок і які прагнуть професійно вдосконалюватися. Кожен з учасників обирає для себе напрям, в якому хотів би працювати, і долучається до музичних перформансів, які організовує об’єднання. В рок-школу можна «вступити» і пройти курс навчання по класах бас-гітари, ударних інструментів, вокалу, електронної музики, зведення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus