USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Розбійника, який стріляв у волинянина, залишили під вартою

24 Серпня 2016 19:00
Після кількамісячних розшуків на Волині затримали двох осіб, яких підозрюють у розбійному нападі, проникненні в будинок та залякуванні цілої сім'ї.

Поки триває досудове слідство, обоє підозрюваних перебувають під вартою, - йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Як доводить сторона обвинувачення, озброєні чоловіки ще взимку вдерлися в приватний будинок, аби обікрасти його. Під час нападу зловмисники поранили господаря. Здійснити задумане завадила дружина пораненого, яка в сусідній кімнаті почала кликати поліцію. Розбійники, нібито злякалися і втекли.

Тож днями Апеляційний суд Волинської області розглядав питання про продовження запобіжного заходу одному з підозрюваних Андрію Малахову, якому, окрім проникнення в будинок інкримінують ще й застосування вогнепальної зброї.

Обвинувачений Малахов подав апеляційну скаргу на рішення першої інстанції , він - проти запобіжного заходу у вигляді 60 днів перебування під вартою. Проте прокурор запевняє, що обвинуваченого не можна випускати на волю, бо тоді він нібито може зв’язатися з спільниками, яким нібито вдалося вислизнути з рук слідства. Тож якщо підозрюваного відпустити, то знайти їх вже не вдасться.

Вислухавши учасників кримінально провадження судді вирішили залишити апеляційну скаргу підозрюваного без задоволення

Детальніше дивіться на відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus