USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Поліцейського під судом у Києві підстрелили з нагородної зброї, - ЗМІ

16 Лютого 2018 16:26
Чоловік, що 15 лютого під Солом'янським судом, де відбулося засідання у справі мера Одеси Геннадія Труханова, поранив поліцейського, отримав зброю як нагороду від МВС.

Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на джерело у правоохоронних органах.

«Це заохочувальна відзнака», - сказав співрозмовник про зброю. Також він додав, що «затриманий громадянин Ф. – мешканець Запоріжжя, 1978 року народження. Раніше від служив у батальоні «Донбас».

Раніше нардеп Єгор Соболєв повідомив, що після сутичок під судом затримали четверо осіб.

«Чотирьох відвезли до СІЗО: добровольця батальйону «Донбас» Николай Чудовский, позивний «Чудо»; доброволець підрозділу «Волки Свободы» Лука Чхетія, позивний «Лука»; командира штурмової роти батальйону «Айдар» Бача Володимир Хитрич, позивний «Бача»; та добровольця батальйону «Донбас» Олександр Брест Федорченко, позивний «Брест», - написав він.

«Брест» – народний герой України, який пройшов Іловайський котел, підбив два ворожих танки та два БМП. Коли його під судом почали бити спецпризначенці, він дістав нагородний пистолет та двічі вистрілив у асфальт», - написав Соболєв.


Поліція затримала трьох учасників сутичок під Солом'янським судом у Києві, де обрали запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову. Всього до управління поліції доставили 36 осіб, 33 з яких відпустили після перевірки анкетних даних.

Раніше повідомлялося, що поліція розпочала кримінальне провадження через поранення поліцейського біля Солом’янського райсуду у столиці. 15 лютого під Солом'янським судом у Києві, де обрали запобіжний захід меру Одеси Геннадію Труханову, відбулися сутички і затримання, кульове поранення отримав правоохоронець.

Нагадаємо, очільнику Одеси Геннадію Труханову і трьом його підлеглим 13 лютого НАБУ заочно оголосило підозру. Тоді всі фігуранти справи перебували за кордоном. 14 лютого Геннадія Труханова та його заступника Павла Вугельмана затримали в аеропорту "Борисполя".

За інформацією НАБУ, одеські високопосадовці вкрали багато. Йдеться про купівлю приміщень заводу "Краян" за завищеними цінами нібито для потреб міської влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus