USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шустер вкотре змінив «прописку»

28 Квітня 2016 23:00
Шоу Савіка Шустера "Шустер life" відтепер будуть транслювати на столичному телеканалі "Київ".

Про це з посиланням на прес-службу КМДА повідомляє Українська Правда.

За словами директора телеканалу Світлани Криворучко, вже у п'ятницю шоу вийде на цьому каналі.

"Редакційна рада і колектив телеканалу радо підтримали ідею мера Києва Віталія Кличка щодо трансляції ток-шоу Савіка Шустера на каналі "Київ". Переконана, що це позитивно вплине на розвиток столичного телебачення", – цитує прес-служба Криворучко.

Як відомо, попередньо міський голова Віталій Кличко на своїй сторінці у Фейсбуці запропонував телеведучому Савіку Шустеру транслювати його ток-шоу на комунальному телеканалі "Київ".

У четвер Державна служба зайнятості призупинила рішення про анулювання Шустеру дозволу на роботу в Україні. 25 квітня гендиректору ТОВ "Савік Шустер Студія" анулювали дозвіл на роботу в Україні. За даними влади, було встановлено недостовірність даних, що містяться у поданих роботодавцем документах.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, Шустер заявляв, що він особисто незручний Президентові України Петру Порошенку.

"Для мене головна людина, якій я перейшов дорогу, - це гарант Конституції", - заявляв Шустер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus