USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку через проблеми з маршрутками страждають школярі

25 Травня 2016 18:18
Мешканці району вулиці Дубнівська страждають через неналежне транспортне сполучення з центром міста. Зокрема труднощі є в школярів, які зранку не можуть доїхати на навчання в ЗОШ № 7.

Про це йшлося під час пленарного засідання 9-ої сесії Луцької міської ради сьогодні, 25-го травня.

Як інформував депутат Олександр Кравченко, проблеми з поїздом посилилися коли забрали один із двох маршрутів - № 18.

«Мешканці Дубнівської в ранковий час не можуть доїхати в центр міста. Це пов’язано з тим, що маршрутки мають зупинки в навколишніх селах і коли заїжджають звідти, то на вулиці Дубнівсьій не зупиняються.

Більш того, раніше їздили туди маршрутки № 18 і 30, втім, першу зняли. Як наслідок, учні школи № 7 мають проблеми з доїздом до школи», - повідомив депутат.

Його запит підтримала переважна більшість присутніх. Відповідно, це зобов’язує градоначальника вжити необхідні заходи задля вирішення проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 25 Травня 2016 20:36
Виіхати маршруткою # 30 є проблемою вже з кінцевоі зупинки. Цьому маршруту треба надавати статусу міжміський, оскільки він завжли забитий пасажирами з Підгаєць. Маршрутку # 18 взагалі зняли без попередження, в перші дні діти не могли виіхати по навченому маршруту. В нашому районі не має ні секцій, ні аптеки, щей нормального доізду не ма
Дубнівський масив Показати IP 25 Травня 2016 21:17
Транспортне сполучення з центральною частиною міста, не кажучи вже про інші, більш віддалені райони, найгірше в Луцьку. Маршрут №18 забрали, ще раніше забрали маршрути №1, №150. Залишилась одна "тридцятка" і лищенська " душогубка" №151, які завжди ранком переповнені і зайти в них на першій (в сторону центру) зупинці вул. Дубнівської просто неможливо; здебільшого вони просто не зупиняються. Потрібен новий маршрут, який з'єднав би Дубнівський масив з новим ринком, підшипниковим заводом і "кромбергом" через центр. Продовжити тролейбусний маршрут №5 до кільця вул. Дубнівська. Якщо це технічно неможливо (залізничний переїзд) - з'єднати тролейбусною лінією вул. Рівненську з кільцем вул. Дубнівської. Тоді й вирішиться проблема. Маршрути будуть самоокупні і вигідні перевізникам.
коля Показати IP 26 Травня 2016 09:33
Осталась трицятка яка від депо. І яка платить в міську раду от і позабирали конкурентів
пасажир Показати IP 26 Травня 2016 15:32
Продовжіть маршрут №1 через вул. СХІДНУ до кільця вул Дубнівської.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus