USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З нового року до двох віддалених сіл Луцької громади курсуватиме маршрутка

17 Грудня 2021 12:22
У Луцькій міській раді оголосили переможця конкурсу на маршрут до віддалених сіл громади, до яких не хотів курсувати жоден перевізник.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергоощадності.

Як повідомила заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк, стан доріг до таких відалених сіл Луцької територіальної громади, як, до прикладу, Озденіж та Іванчиці – катастрофічний. Тому жоден перевізник не виявляв бажання брати участь у конкурсі.

«Ми написали купу листів до служби місцевих автомобільних доріг щодо ремонту. Останній лист прийшов нам два тижні тому. У ньому йшлося про те, що вони не заперечують щодо ремонту дороги, тобто вам треба – ви й робіть. Але ми намагались знайти шлях до вирішення проблеми. Днями відбувся конкурс, є переможець конкурсу на маршрут, у який включили маршрут Іванчиці і Озденіж», - проінформувала посадовиця.

З її слів, маршрутка Нового року № 127 «Луцьк – Озденіж» перевізника Голубовича курсуватиме вже з нового року.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що в обласному центрі Волині знайшли перевізників на три маршрути – № 1, 127 та 10.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus