USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі депутати відмовились делегувати представників громадськості в поліцію

31 Серпня 2016 18:11
Луцькі депутати не підтримали проект рішення про делегування представників громадської ради при міському голові до місцевої поліції охорони.

Про це стало відомо під час засідання 12-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 31 серпня.

«У мене є запитання до юридичного відділу Луцької міської ради, чи не перевищуємо ми свої повноваження, делегуючи представників громадськості в дану структуру? На мою думку, делегувати їх повинна обласна влада, проте державна служба охорони «профукала» потрібний час - до 1 вересня. Зважаючи на те, що чергова сесія Волинської облради збиратиметься в лише другій половині вересня, з рішення поспішають», - зазначив обранець громади Павло Данильчук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що до Луцького міського голови звернувся начальник місцевої поліції із проханням делегувати двох представників громадськості до роботи в поліції. Окрім цього на сайті йшлося про те, що у зв’язку зі збільшенням кількості охоронюваних об’єктів Управління поліції охорони запрошує на роботу чоловіків.

Так, Громадська рада при міському голові, що складається із 25 чоловік, рекомендувала двох представників - Тетяну Біскуп із Волинської обласної Асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» та члена ГО «Форум українських журналістів» у Волинській області Володимира Данилюка. Однак, члени комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту проголосували за те, аби доповнити перелік кандидатів, що складається з 25 осіб.

Однак, під час сесії луцькі депутати ініціативу з делегуванням представників громадськості до поліції охорони тричі відхиляли.

Це дуже обурило Луцького міського голову Миколу Романюка.

«Те, що люди звернулись до вас з пропозицією надати додаткові робочі місця – велика честь, а ви не підтримали проект рішення. Відтак, кандидати до роботи приступити не зможуть», - підсумував мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus