USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«У Мотороли був «мандат» на вбивства і війну», - російський письменник

20 Жовтня 2016 10:17
У загиблого в Донецьку бойовика Арсенія Павлова (Мотороли) був «мандат» на вбивства і війну, за що несе відповідальність не тільки покійний, а й ті, хто йому цей мандат виписав, вважає російський художник і письменник Максим Кантор, - повідомляє Гордон.

Бойовик Арсеній Павлов (Моторола) розкрився, коли з’явилася моливість проливати кров в сусідній країні, за що несе відповідальність не тільки загиблий в Донецьку бойовик. Таку думку висловив російський художник і письменник Максим Кантор на своїй сторінці у соцмережі.

«У мирному житті покійний був нікчемою. Його харизматичний потенціал розкрився, коли стало можна проливати кров. Так, значними персонажами стали начальники таборів і п'яні від крові кати: Микола Єжов (нарком внутрішніх справ СРСР, один з головних організаторів масових репресій 1937 - 1938 років, - ред.). або Ельза Кох (дружина коменданта концтаборів Бухенвальд і Майданек. Отримала прізвисько Бухенвальдського відьма за жорстокі тортури ув'язнених, - ред.). Покійний був вбивцею пафосним - вважав, що вбивства в його виконанні є подвиги на славу батьківщини», - зазначив художник.

На думку Кантора, Моторола мав уявлення про себе, подібні Єжову і Кох.

«Героїчна аморальність» є характеристикою останніх років. У покійного був свого роду «мандат» на вбивства і на війну, організовану їм і його поплічниками в сусідній країні. Зрозуміло, існують ті, хто цей «мандат» йому виписав», - зазначив художник.

При цьому Кантор підкреслив, що агітатори «є кровожерами» в такій же мірі, як і виконавець злочинів, яким був Моторола.

Павлов (Моторола) - активний учасник збройного конфлікту на сході України, ватажок одного з підрозділів бойовиків «ДНР», громадянин Росії. Брав участь в диверсійних і бойових діях на сході України з 2014 року.

Арсенія Павлова вбили в Донецьку увечері 16 жовтня: в ліфті будинку, де жив Моторола, спрацював вибуховий пристрій. Бойовики поклали відповідальність за усунення Павлова на «українську диверсійну групу». У той же час спікер українського МВС Артем Шевченко припустив, що Павлова знищили його ж спільники.

Моторолу поховали сьогодні в Донецьку. Згідно даних сепаратистського сайту ДАН, в заході брали участь понад 50 тисяч людей. У той же час видання «Новости Донбасса» пишуть, що на панахиду прийшли близько 5 тисяч людей. В той же час «Українська правда», посилаючись на слова жителя Донецька, повідомила, що на похорон Мотороли зігнали бюджетників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
123 Показати IP 20 Жовтня 2016 10:42
А не забагато уваги до цього... Самі ж піарите!!!
123 Показати IP 20 Жовтня 2016 12:18
подивіться з 8:33 до 13:25 youtube.com/watch?v=Jx4axmllhk8&spfreload=10
мс Показати IP 20 Жовтня 2016 12:51
та скільки вже можна писати про цю гниду рашистську
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2016 15:35
Собаці собача смерть! Відвоюєм назад Донбас, розрити могилу і віддати собакам все, що від цієї погані залишиться!
Сашко Показати IP 25 Жовтня 2016 08:57
В тебе ума як у собаці))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus