USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську відгримів рок-фестиваль «Перлина заходу»

29 Серпня 2016 09:12
До дня народження міста Нововолинська та Дня Шахтаря в парку культури та відпочинку 27 серпня відбувся рок фестиваль “Перлина заходу”.

Про це повідомляє БУГ.

На заході виступали нововолинські рок гурти “Mad Silense”, “The seven”, “I vegas”, “Цвях”, також були музиканти з міста Луцька “Neverend”, “Insanity affair” та харківський колектив “Чиста криниця”.



Спонсором дійства був депутат Волинської обласної ради Борис Бабійчук, нововолинський рок клуб “Вольтаж”, піцерія “Фелічіта” та “Павлівський пивзавод”.

Драйвові рок музиканти запалювали на сцені, глядачам дарували енергію та святковий настрій. Нововолинці танцювали, кликали виконавців на біс, шанували фестиваль оплесками та гучними оваціями. Хороший звук не залишив байдужими навіть найменших глядачів.



За ініціативи депутата міської ради Євгенія Недищука цей концерт організовується щорічно протягом одинадцяти років.

Євген Недищук зазначив, що концерт влаштовується на честь воїнів АТО, учасники вшановують героїзм та сміливість. Усі рок гурти розпочинали виступи з патріотичних промов та вітань нововолинців з Днем міста та Днем шахтаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus