USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У справі про підробку документів волинському бійцю – новий відповідач

28 Грудня 2015 16:25
Суд ухвалив долучити третім відповідачем оперативне командування «Захід» у справі щодо позову про визнання недійсним контракту з військовослужбовцем.

Судове засідання за позовом Олександра Ковальчука до Міністерства оборони відбулося сьогодні, 28 грудня.

Нагадаємо, боєць переконує, що контракт на проходження військової служби за його підписом – підроблений.

Хлопця, який вирішив стати на захист рідної землі і якого з військкомату направили як мобілізованого в новостворений батальйон територіальної оборони «Волинь», без його відома записали в контрактну службу. Через цей обман, вчинений невідомими особами, Олександр не може демобілізуватися.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: 21-РІЧНОМУ ДОБРОВОЛЬЦЮ З ВОЛИНІ ПІДРОБИЛИ ДОКУМЕНТИ. ЗАВТРА – СУД

Підтримати Олександра прийшло більше десятка його побратимів. На судове засідання окрім позивача Олександр Ковальчук і його адвоката прибув і представник одного з відповідачів, а саме в/ч 0116. Представник від Міноборони на засідання не з’явився і надіслав клопотання про перенесення засідання. Але сторони і суд вирішили, що почати розгляд можна без представника Міноборони.

Згодом судді зачитали нове клопотання від Міністерства оборони, яке попросило долучити одним з відповідачів оперативне командування «Захід» (раніше – ОК «Північ»). Адже саме командиром військ ОК «Північ» сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенантом Колесником був підписаний контракт на проходження служби.

Усі сторони судового процесу погодилися, що залучити третім відповідачем представників командування буде справедливо.

Зрештою, після перерви, колегія суддів вирішила перенести засідання на 10:00 годину 4 січня і повідомити про це ОК «Захід».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 18:18
В чем проблема? Если есть ведомости на получение им зарплаты контрактника, то он сознательно подписал этот документ. Если нет, то надо выяснять, кто за него получал деньги.
Лучанин до Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 23:49
Які відомості ? Назвіть хоч одну державну організацію в якій люди отримують з/п під підпис у відомостях ??? Вся з/п зараз йде на картки... А картка у нього була оформлена - він був мобілізованим ...
Анонім до Лучанин Показати IP 29 Грудня 2015 08:58
Конткрактник ВСЕГДА служит за официально выдаваемые деньги.
Друзі Олександра Показати IP 28 Грудня 2015 20:47
Отак! Міноборони ,,спригнув" на оперативне командування ,,Захід'' - в результаті один з відповідачів не з'явився на судове засідання. ЗАТЯГУЮТЬ справу - старий перевірений метод!!! Але ми не здамося - ЙТИМО ДО КІНЦЯ!!! Запрошуємо усіх небайдужих взяти участь в судовому засіданні 4 січня о 10.00!!!
Анатолій Показати IP 29 Грудня 2015 14:46
Бачу що анонім людина далека, про систему грошового забезпечення мо поняття не має. Пояснюю. Грошове забезпечення як контрактника так і мобілізованого якщо вони знаходяться на однакових посадах, відрізняються лиш надбавкою за вислугу років. Анон... краще не пиши коли не знаєш про що говориш. Сашко не отримує з/п з грудня місяця, якраз тоді отримав рішення ВЛК про обмежену придатність. А до того так як він був поранений то згідно правил, до моменту рішення влк за в/сл який отримав поранення при виконанні бойового завдання зберігається посада та з/п. Жодної копійки понад те що передбачено, в/сл отримати не може якщо хіба буде помилка фінансиста.
Добавлю Анатолія Показати IP 29 Грудня 2015 20:18
І,крім того,у військовому квитку має бути запис,що військовослужбовець підписав контракт.Військовий квиток це як паспорт і Сашко повинен знати,що в ньому записано напам'ять,поскільки такий документ завжди носиться в кишені ледь не біля серця.Нехай пред'явить журналістам сторінки з військового квитка як він пред'являв зразки підписів ,журналісти знову їх опублікують і всім стане зрозуміло!!! В чому проблема???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus