USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волонтери хочуть віддати перинатальний центр переселенцям

16 Вересня 2014 10:59
Волонтери хочуть, аби Волинський обласний перинатальний центр віддали під потреби переселенців. Про це інформує Волинський інформаційний портал.

Про це стало відомо під час засідання президії Громадської ради при Волинській облдержадміністрації 15 вересня.

Один із луцьких волонтерів звернувся до Громадської ради при ОДА з проханням винести на розгляд профільної комісії питання про переоблаштування під житло переселенцям недобудованого корпусу перинатального центру, який нині перебуває на балансі ОДА. Мовляв, у гуртожитку на Винниченка їм виділили лише три кімнати, та й ті непідходящі.

Проте члени президії цю ініціативу не підтримали. Своє рішення вони апелювали тим, що є інші приміщення, які, окрім того, не потребують добудовування. Для прикладу, пригадали приміщення шкіл в Угринові та Несвічі. «Беріть і розміщайте», - говорили вони.

Крім того, члени президії вирішили запросити управлінців, які лобіюють питання переселенців, зокрема начальника Департаменту соціального захисту населення, а також самого волонтера, аби вони безпосередньо обговорили це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
ODA Показати IP 16 Вересня 2014 11:02
а медком волонтерам не помазати?
Анонім до ODA Показати IP 16 Вересня 2014 12:24
А, може, ви їх у своїх квартирах поселите? Чому ні, шановні волонтери?
Ольга до Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 17:29
Гарна ідея. А давайте повіддаємо їм все, що маємо: роботи, квартири, машини, гроші.... Мало того, що зараз всі витрати по відновленню довбаного Лугандону впадуть на плечі всіх українців, то давайте віддаму і по останній сорочці. Бо ж це біженці, ті сволочі, які принесли війну в Україну і стільки горя в наші сімї. Як же я їх ненавиджу!!! Тільки зараз починаю розуміти, що реально ненавиджу цих людей!!!
Здуріли? до ODA Показати IP 16 Вересня 2014 16:46
Розум вже геть втратили? - цей соціальний об'єкт покликаний зберегти життя нашим діткам!! На Волині села зникають - купа НОРМАЛЬНИХ хат пустують! Природа, здоров"я - будь ласка - для переселенців. Може мені з квартири виселитися бо у нас тут біженці. Більшість нічого робити не хоче, тільки грошей їм дай, допомоги від держави і житло в місті - бо в село вони не хочуть. Чесне слово...
Козак Показати IP 16 Вересня 2014 11:10
Фіга собі? Ви б очі відкрили, що ті "біженці" чудять! Чи це нова фішка відмиття грошей?
Волонтерам до Козак Показати IP 16 Вересня 2014 12:46
Волонтери, а ви вже накачані сепаратистським духом. Чи ж вас східняки так рятували б, якби ви в такій же ситуації попали на схід, коли поранений стікав кров'ю, просив води, півтори сутки це відбувалось під вікнами однієї хати і всі це чули і бачили, і ніхтто не допоміг. Ви ж чудово розумієте, що життя йде вперед, біженці є і їх немає, в любому випаднку вони поїдуть додому, а нам тут жити і розвиватись, якщо східнякам дать квартири в перинатальному приміщенні, вже вони його ніколи не віддадуть, а дітки , які народжуються кволими і не життєздатними хай помирають, як до тепер, то напевне вам платять добрячі хабарі, дивіться, щоб вас не люстрували. Я думаю, що Волинській адміністрації хватить розуму не звертать уваги на такі волонтерсьі висловлювання.
Олександр Показати IP 16 Вересня 2014 11:13
А чому цей волонтер не названий?
Анонім Показати IP 16 Вересня 2014 11:27
Хай там говорять, що не всі біженці кричали расєя, що там є і нормальні люди... але не вірю, така відраза до них, до людей, які пустили війну в нашу країну, із-за яких гинуть хлопці... хай їдуть в свою рассєюшку, не хочу їх бачити на Волині і допомагати не хочу....
Волонтерам Показати IP 16 Вересня 2014 11:29
Ви там показилися чи що?? БУДУВАЛАСЬ СПЕЦІАЛІЗОВАНА лікарня, вгатили туди мільйони. Переселенці явище тимчасове, а діти на Волині народжуються щодня. Пренатальний центр гарантія здорового покоління чи може в підвалі дітей будемо лікувати?!
Лучанка Показати IP 16 Вересня 2014 11:59
Волонтери, у вас є мозги ???????? Перинатальний центр дати заср...и тим біженцям, в яких немає моральних устоїв ??? а нашим діткам перинатал.центр вже не потрібен ???
Реалія Показати IP 16 Вересня 2014 11:59
Шкода людей, але вони "загадять" і це приміщення. Віддайте один із гуртожитків, а вони нехай і попрацюють по його підготуванні до зими .
Нона Показати IP 16 Вересня 2014 12:11
Переселенцям?????? віддати медичний заклад???? ніколи і не за які гроші...... Ви це що собі придумали, ВОЛОНТЕРИ, звертаюсь до Вас, як можна було б таке придумати.......????? Вони усі продажні, для чого Волинь робити розсадником цих зрадників????? Знаю одних таких переселенців, які приїхали на Волинь з чемоданом $ до своїх дітей, які на 2 неділі раніше прибули в нашу область і знаєте, як прокоментували дітям їх кількість??????? " Залишились би ви на мітингах за Росію і ви б стільки привезли!!!!!!!!" А ви їх поселіть в заклад, який будували десятки років для наших волинський діток. ВОЛОНТЕРИ, боялись би думати про таке, а то хто зна.... ще у Вашій квартирі поселять і без роботи залишетесь, а то ж це все для переселенців..............!!!!!!!!!!!!!!
ПРОТИ Показати IP 16 Вересня 2014 12:24
Категорично проти!!!!!! ВОЛОНТЕРИ!!!!! звертайтеся до сільських голів, є хати в селах які пустують, нехай там і селяться біля хати є земля нехай працюють.. Чи можливо їм не підходить бо немає пар...ши в будинку, ну так нехай зроблять. А центр НІЗАЩО ви про наших діток подумайте а не про біженці мужики здорові тут ховаються а наші чоловіки там їх будинки захищають. НЕХАЙ ідуть і допомагають хлопцям а не соплі тут жують і все їх не влаштовує.
Я в шоці Показати IP 16 Вересня 2014 16:33
Та 100% - хай заселяються в села і працюють - у нас тут що - СТРАНА ДУРАКОФФ? - Тобі і гривню ніхто за просто так не дасть - зовсім подуріли? спеціалізовану будівлю загадити - та через рік-два вони будуть по судах бігати оформляти приватизацію і продавати це все!!! В цю будівлю вкладено десятки мільйонів гривень - у вас, шановні волонтери, клепка в голові є?
Світлана Показати IP 16 Вересня 2014 21:16
Видно, що волонтери не стикалися з тим, як виходити недоношену дитину в не спеціалізованій лікарні,невже наші діти не заслужили право на повноцінне життя.
рижков сергій Показати IP 19 Вересня 2014 01:14
будь ласка не засуджуйте біженців....не треба. можу познайомити с чудовими людьми вас. так не можна . багато з них стояло з прапорами ,одні проти тисяч сумашедших людей і продажних міліціонерів .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus