USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські правоохоронці відточували майстерність стрільби з автоматів. ФОТО

28 Квітня 2015 14:41
Навчальні стрільби із особовим складом обласного управління міліції відбулися на полігоні Волинського училища професійної підготовки працівників міліції. Мета занять - вдосконалення навиків володіння та поводження з автоматичною зброєю АК-74 та АКМС.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Перед початком навчань керівник стрільб тимчасово виконувач обов’язків начальника сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області Сергій Рихлюк провів цільовий інструктаж. Він нагадав учасникам про основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю.

Зі слів керівника, такі навчання проводиться постійно: окрім тренувань на полігоні, правоохоронці відпрацьовують навики влучності у тирі обласного управління.

«Учбові стрільби сприяють належній фаховій підготовці кожного працівника міліції. Практичні ж навчання в польових умовах допомагають адаптуватися до реальних ситуацій. До того ж, зважаючи на ситуацію в державі, а також на те, що наші працівники несуть службу в зоні АТО, така підготовка - доречна й необхідна», - відзначив Сергій Рихлюк.

Працівники міліції вправлялися у навичках стрільб із АК-74 та АКМС. Відпрацювали обов’язкові нормативи – спорядження магазина патронами, розбирання та збирання автомата, виконували ряд вправ зі «знешкодження противника».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
маузер Показати IP 28 Квітня 2015 16:07
Ну це для них має бути повсякденною справою, а не приводом для статей! А то різні правосекі зі зброєю і не цураються, а міліція що...?!:)
НОНА Показати IP 28 Квітня 2015 18:02
Міліції це не потрібно. Вони перелякані правосєками і не здатні навідь себе захистити не говорячи вже про громадян. В них треба всю зброю вилучити, а їм роздати палки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus