USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські танцівниці - чемпіонки України зі східного танцю

27 Листопада 2015 17:30
Учасниці студії східного танцю «Ахат» з Ковеля впродовж двох місяців брали участь у танцювальних конкурсах у Луцьку, Рівному, Львові та Києві.

Ковельські «східні» красуні виступали на одній сцені із зірками не лише України, а й Індії та Кіпру, ‒ повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Вдалим виявився дебют для найменших учасниць віком від 5 до 8 років – вони здобули перші місця. Діти підкорили серця членів журі своєю безпосередністю та майстерністю виконання. Крім того, дівчаток відзначили як наймасовіший колектив, який найбільше сподобався організаторам. Їх запросили відкривати гала-шоу міжнародного фестивалю «Бал Белліданс».

Завдяки перемогам у відбіркових конкурсах «Кубок Волині-2015» (Луцьк) та «Роксоляна-2015» (Львів) дівчата із студії східного танцю «Ахат» отримали можливість стати учасницями офіційного чемпіонату України за версією Української асоціації виконавців східного танцю, який відбувся 21-22 листопада у Києві.

До столиці з’їхалось понад 1200 учасників з різних куточків України. Боротьба була неймовірно важкою та запеклою. У перший конкурсний день змагались діти, а наступного дня – молодь та дорослі, ‒пишутьумерії.

Найменші учасниці (5-8 років) та юніори (12-14 років) студії східного танцю «Ахат» вибороли перші місця за колективне виконання танців у своїх номінаціях та отримали звання чемпіонів України.

Окрім колективних перемог, діти отримали «золото», «срібло» і «бронзу» за сольне виконання танців у різних стилях. Учасниця колективу Діана Герасимова в категорії «молодь» виборола «золото» і «срібло», а керівник студії східного танцю «Ахат» Вікторія Шилюк стала срібною призеркою чемпіонату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лідія Бардюк Показати IP 28 Листопада 2015 10:36
Вітаю тебе, Вікторіє, з перемогою . Ти і твоя команда молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus