USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З Україною в серці у Луцьку влаштували флешмоб

22 Травня 2015 10:46
Студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права підтримали всеукраїнську акцію «Одягни вишиванку».

«День вишиванки» святкуємо щороку третього четверга травня. Це – всеукраїнське свято, покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу.

Основна мета заходу – збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення. Свято не прив’язане до жодного державного чи релігійного свята і не передбачає обов’язкових заходів, але запрошує кожного свідомого українця до абсолютно простого вчинку – одягнути вишиванку і провести робочий день в дусі українського патріотизму.

Так, 21 травня на території академії з метою формування у молоді національної свідомості, гідності українця, виховання почуття патріотизму, поваги й любові до рідної землі й українських традицій організували патріотичний флешмоб «З Україною в серці живемо»:

Якщо маєш в серці Україну,

То живи для неї неодмінно,

І любов синівську невгасиму

До людських сердець неси невпинно.

В цей складний час, коли на сході країни захисники Вітчизни віддають життя за єдність та незалежність України, потрібно виявити свій патріотизм та показати, що ми є небайдужі до тих подій, що відбуваються в державі.

З Україною в серці живу

І згораю за неї щомиті,

Бо я бачу її молоду,

Що вмирає в жорстокому світі.

Скільки лиха тобі довелось пережить,

Ненько рідна, моя Україно!

Буду тільки для тебе я жить

І горіти для тебе нетлінно.

Не будьмо байдужими до долі нашої Батьківщини! Підтримаймо один одного у такий нелегкий для усіх українців час та молімося за долю нашої неньки України!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus