USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Життя дітей у волинському інтернаті: свята і будні. ФОТО

6 Травня 2016 17:44
Вони радіють, якщо чужі люди приділяють їм навіть мінімальну увагу, і відчувають подвійний біль, коли нема кому їх підтримати та почути. У них є надія на велике майбутнє, мрія збудувати справедливий світ та реалізувати щирі життєві задуми. Єдине, що їм треба для цього – мама й тато, - інформує КОРДОН.

Напередодні Великодніх свят із гостинцями до вихованців Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, що на Любомльщині, завітали активісти Нововолинського Молодіжно-ресурсного центру “Нові Крила”. Вони доставили дітям речі та солодощі.

Діти зустрічали гостей усмішками, віршами та загадками. Кожен намагався продемонструвати свій талант, аби вразити відвідувачів й заслужено отримати подарунок.

Директор інтернату Наталія Сушик висловила щиру вдячність за допомогу небайдужим нововолинським та любомльським волонтерам. Вона провела гостям екскурсію по території закладу.

У житловому приміщенні облаштовані окремі спальні кімнати для хлопчиків та дівчаток. Дизайнерські витвори вихованців чудово доповнюють інтер’єр затишних кімнат.

Одразу на місці є тренажерний зал, народна фольклорна світлиця, стоматологія та інші медкабінети. Під час наших відвідин медики були на робочому місці.

Скрізь чисто, охайно та пристойно умебльовано.

Класи, розташовані у сусідній будівлі, виграють мозаїкою дитячих малюнків та рукодільних виробів. Одне з досягнень закладу – комп’ютерний клас. Такий не часто побачиш навіть у міських школах. Ще одна гордість інтернату – музей вишитих ікон вихованців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Орест Показати IP 7 Травня 2016 11:47
гарні умови створені..біда в тому, що всі ці кошти держава фактично викидає на вітер , тому що після інтернату у цих дітей одна дорога_ Руда, або другий інтернат, а там будинок для перстарілих. Можна було б скромніше значно жити, більше працювати, а то висять вони всі на шиї у працюючих діток з середньої школи,ОТО ще нехай там фото зроблять: т переповнени х класів старезних парт, надвірного туалету, холодного і розваленого, чомук держава в розумних дітей не вкладає грошей а на тихЮ хто сам своїми руками ніколи нічого не створить викидаю мільйони, можливо дехто просто прикривається цими дітлахами а сам нормально заробляє на цих коштах? Панове волонтери то ви щи в середню шкколу подарунки завезіть там точно діти так не харчуються як в інтернаті, і солодощі деякі дітки бачать рідше ніж в інтрнаті цьому... Стратегію допомоги треба міняти, ячкщо Ви бачите такі дорогі коври, такі умови для діток які просто висять на шиї і пенсійного фону то їдьте краще до тих,, які завтра візьмуть в руки кермо, сядуть з а компи і будуть працювати ..а не чекати милості від держави і нерозважливих волонтерів.. .Середня школа вж ед авно потребує допомоги набагато більше, ніж переповнений коштами інтернат, іїсти мають тепло, от хай і сидть ...
до Ореста Показати IP 15 Серпня 2016 19:00
ти не правий - от кому не треба помагати -це штундам ,вони і їх діти ніколи не працювали і працювати не будуть а живуть за рахунок наших податків бо плодяться щороку і мають гроші ,а от в Америці вони гарують всі ,бо там халяви нема. Ацим діткам помагати треба - вони сироти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus