USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Четверо лучан взяли участь у новорічному забігу на Київщині

28 Грудня 2016 18:33
Лучани вже традиційно взяли участь у відомому в аматорському біговому товаристві святковому новорічному забігу «Йоль», що його проводить марафонклуб «Київ 42195» у місті Вишгороді неподалік столиці. Забіг відбувся 25 грудня, він щорічно проходить останньої неділі перед Новим роком. Окрім зимових кліматичних умов, його особливістю є те, що учасники біжать у костюмах, або повинні мати елементи новорічних шат в одязі.

Загалом зареєструвалося більш як півтисячі учасників, які бігли півмарафон – 21 км, дабл півмарафон – 8,4 км, або ж естафету – кілька учасників долають «половинку».

Від Луцька півмарафон, відповідно до результатів, наданих організаторами, подолали четверо учасників. Найкращий результат – 1:20.56 – показав Ярослав Ярощук. Спортсмен, до слова, увійшов у десятку найкращих. Та і для Ярика результат був ліпшим, аніж торік, на 6 хвилин.

З різницею у хвилину дистанцію подолали учасники від Луцька Ігор Кідиба й Тарас Коваценко – 1:33.51 та 1:34.54 відповідно. Та найбільшу увагу бігового товариства привернув до себе учасник Юрій Моклиця, заступник міського голови Луцька. Річ у тім, що спортсмен-чиновник обрав для себе класичний костюм – піджак, штани та навіть краватку.

«Перші враження колег по забігові звучали так: «Извините, а вы с работы?». І після нетривалої паузи: «Или на работу?». І сміх. Позитивний такий сміх. Поки обганяли мене, всі питали про роботу. Коли лідери почали повертатися від дальньої точки й бігти назустріч, я став директором. Підказували, що я спізнююсь на нараду, просили взяти слухавку, бо ж важливий дзвінок, запитували, де секретарка. Ближче до завершення першого кола (а їх було 5), коли підбіг до старт-фінішу, почали називати бізнесменом. Хвалили, казали: «Молодець, бізнесмен, так тримати!». Хтось назвав депутатом», – поділився враженнями Юрій Моклиця, який подолав дистанцію за 1 годину 39 хвилин та 32 секунди.
За такий наряд Юрія Моклицю навіть порівнювали з Дональдом Трампом
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Був там Показати IP 28 Грудня 2016 21:25
Побачив клоуна Моклицю в забігу з галстуком і в шапці санта клауса)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus