USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Волиньбаскет» був за крок до сенсації у Дніпрі

20 Лютого 2017 12:04
По чотири холості атаки, сухі півтори хвилини та два промазані штрафи від В’ячеслава Моторчука – ось таким видався початок поєдинку «Дніпро» – «Волиньбаскет» до слемданку-додавання від Станіслава Дикого.

Не можна сказати, що суперники стартували у надшвидкому темпі. Радше навпаки – якась така дуже обережна розвідка була на майданчику ПС «Шинник», повідомляє прес-служба БК «Волиньбаскет».

У це годі повірити, проте перші бали господарі набрали аж через 3:25 після стартового вкидання (2:5). У такому темпі вальсу опоненти натанцювали за половину десятихвилинки на впертий рахунок 4:7.

Коли ситуація для «Дніпра» стала приголомшливою 4:11, Денис Журавльов змушений був брати тайм-аут.

Що приємно, Дмитро Чайковський не побоявся дати зіграти у цей відрізок Петрові Глушку та Максимові Дейні. Останній навіть зумів відзначитися – замкнув передачу від Івана Тимощука. Чудовий підсумок до початку другої чверті – 11:17.

Рівно три хвилини знадобилося «Дніпру», щоб дістати «Волиньбаскет» у другому періоді – 19:19. І тут настала черга брати перерву вже тренерському штабові лучан.

Якщо вболівальники господарів сподівалися на те, що після цього гості миттєво «розклеяться», то помилилися. «Волиньбаскет» не знітився і продовжував вести свою гру, однак під завісу таки віддав лідерство «Дніпру» – 27:24.

Після великої перерви Луцьк і далі вдало стримував атакувальний порив Дніпра усіма доступними способами, тому за п’ять хвилин до сирени про закінчення третьої десятихвилинки була мінімальна перевага господарів 35:34. Але влучний триочковий Тимощука вкотре вивів уперед «лицарів» – 35:37.

Дещо змінили ситуацію два влучні з-за дуги Шунделя. Але що нам це, якщо в нас є дальня артилерія Едуарда Федчука. На четверту чверть команди виходили за відриву гостей 41:48.

Господарі рвонули чимдуж ліквідовувати відставання, і знову рівно за три хвилини на табло горіли практично однакові цифри – 47:48.

«Волиньбаскет» продовжував битися, однак сили були нерівні. Будьмо відверті, на останні сім хвилин лучан елементарно не вистачило. Вирвана перемога «Дніпра» 65:51 (11:17, 16:7, 14:24, 24:3).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
макс Показати IP 20 Лютого 2017 13:33
б л я це куча неудачніков, вони коли рнебуть когось вигравали чи ні, зате пафосу як в зірок НВА, а саме головне, хлопці яке пів життя росли в селі для понту на рос. мові говорять,якого вони ще спонсора хочуть знайти????????????????
Вболівальник до макс Показати IP 20 Лютого 2017 22:47
Піднебіння своє в дзеркалі подивися, "неудачнік"
Петя Показати IP 20 Лютого 2017 23:13
І хто винен на цей раз? Відсутність фінансування? Немає зала де тренуватись? Поганий Гунчик? Срана влада? Чи може просто пора зняти рожеві окуляри і признати, що суперліга то не ваше! Скоро крім ліцеїстів на іграх більш нікого не буде!
вболівальник до Петя Показати IP 21 Лютого 2017 17:26
Дивись попередню відповідь. Не подобається не ходи. А так все правильно. Єдине - на рахунок окулярів, це не ти будеш вирішувати, "неудачнік".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus