USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин – срібний призер Чемпіонату Європи

21 Липня 2013 08:40
На Чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів, який проходить в Італії, волинський спортсмен Максим Богдан завоював для збірної України срібну медаль. Наш земляк виборював першість у змаганнях з метання списа. Підготовка та участь спортсмена у Чемпіонаті Європи здійснювалася за сприяння «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

«Волинські новини» вже повідомляли, що у кваліфікаційних змаганнях Максим Богдан був першим, метнувши списа на відстань 77,27 метра. Це був найкращий результат, показаний нашим спорсменом серед 27-ох учасників.

Тому в фіналі були усі передумови для того, щоб виграти «золото». Максим Богдан в провідних змаганнях свого життя навіть покращив результат кваліфікації. Вже у першій зі шести спроб спис, запущений волинським атлетом, долетів до позначки 78,77 метра. Цей показник став національним рекордом України серед юніорів. На жаль, навіть цього солідного результату не вистачило, аби стати першим. Нашого земляка обійшов німець Джуліан Вебер із показником – 79,68 метра. Третє місце в змаганнях посів росіянин Герман Комаров зі значно скромнішим показником 73,95 метра.

«Волинські новини» щиро вітають із великим успіхом Максима Богдана і його тренера Володимира Сахарука. Бажаємо здійснити їхню мрію – перемогти на Олімпійських іграх.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Молодець Показати IP 21 Липня 2013 10:45
О таких хлопців як Максим треба у приклад ставити! А то позкикали у більшості пиво хлебтати і цигарку із зубів не випускати.
Хтось Показати IP 21 Липня 2013 16:19
Молодець!!! Хлопець впевнено іде до своєї мети!!Успіхів і надалі!!!
Подруга Показати IP 6 Серпня 2013 19:08
пишаюся знайомством з Максом)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus