USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Іноземець на керівній посаді – приниження України,- Саакашвілі

25 Березня 2016 11:11
Призначення іноземних «нафталінових» політиків-реформаторів на керівні посади в Україні - це приниження країни. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив голова Одеської обласної державної адміністрації (ОДА) Міхеїл Саакашвілі та додав, що це робиться для того, аби не допустити нове покоління до влади.

«Когда нам говорят "или такой, или сякой", нам говорят, что вас вообще никто не спрашивает. Или решат группы, которым вы уже не доверяете, или вообще кто-то решит, кого вы не знаете. И как сейчас говорят: “Сейчас мы привезем каких-то иностранных реформаторов, достанем из нафталина какого-то бывшего восточноевропейского премьер-министра и министра". Хорошие люди могут быть, и некоторых из них, о которых говорят, я их знаю, я их люблю и уважаю, но при чем тут они к Украине? Когда мы говорим, (что) кто-то где-то был министром или премьер-министром 25 лет тому назад, мы должны достать из нафталина, привести, посадить управлять Украиной? Это стыд и срам", - сказав Саакашвілі.

При цьому глава Одеської ОДА зазначив, що через 10 років сам буде «нафталіновим» політиком.

«Но, когда мне говорят: “Мы возьмем оттуда-то, пересадим сюда, и он будет управлять Украиной, 45-миллионной страной”, - это унижение Украины, это стыд и срам. Это делается для того, чтобы не допустить новое поколение к власти", - підкреслив Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
*** Показати IP 25 Березня 2016 11:20
ну не йо* твою мать!
хрін до *** Показати IP 25 Березня 2016 11:45
Саме так!!! Це він дивлячись у дзеркало казав???
Пам'ятай чужинець:) Показати IP 25 Березня 2016 11:45
Спав на думку відомий слоган однієї з політсил: "Пам'ятай чужинець – тут господар українець!"(с) Цей феєріческій долбOYOб не "нафталіновий", не іноземець? Чи може забув, як мозолив п'яту точку на президентському кріслі однієї з сонячних кавказьких країнок? "Саакашвілі на батьківщині знаходиться у внутрішньодержавному розшуку по ряду кримінальних справ, що стосуються, зокрема, зловживання повноваженнями. У липні 2014 роки йому також заочно було пред'явлено звинувачення в привласненні державних коштів, а також у справі про розгін в Тбілісі акції 2007 року, розгромі телекомпанії Імеді і заволодінні майном покійного мільярдера Бадрі Патаркацишвілі", - пише Корреспондент.net.
ФигВам Показати IP 25 Березня 2016 11:50
Девять месяцев назад любитель вкусных галстуков получил украинское гражданство. С тех пор он коренной украинец (с типичной украинской фамилией Саакашвили) и получил право критиковать "іноземних «нафталінових» політиків-реформаторів".)))))
дана Показати IP 25 Березня 2016 12:10
Аце хіба не приниження, що 40% українців у кредитній ямі, і це з українськими політиками!
дана Показати IP 25 Березня 2016 12:35
Але це не правильно зі сторони саакашвілі, бо є грузином, і не може іноземець бути 100% українцем , хоть з національним паспортом, у даному випадку, він всерівно думає грузинськими цінностями! Це я знаю! PS була в одесі перший раз, з піднесеним настроєм, бо чула багато позитивного, але було велике розчарування, бо опинилася в радянській занедбаній одесі, шкода. Так що саакашвілі, в тебе роботи не початий край...займись накінець ділом!
Гей, дана-да! до дана Показати IP 25 Березня 2016 15:12
Дівчинко, в якій ти "радянській" Одесі опинилася? Ти приїздила до Одеси сучасної, саакашвілішної. Міста, яке до радянської минувшини має лише історичний стосунок. Що ти знаєш про радянську Одесу? Про її культурне, економічне, соціальне життя-буття?
дана до Гей, дана-да! Показати IP 26 Березня 2016 00:30
Культурне, економічне, соціальне життя-буття, на жаль, стоїть там на місці, а з недавна і зовсім падає в радянську минувшину!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus