USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дітям загиблих бійців «Світязя» - подарунок від міліціонерів. ФОТО

1 Червня 2015 16:45
Волинські міліціонери взяли під опіку дітей, батьки яких віддали життя за Батьківщину.

Аби влаштувати свято дітям колег, які загинули у зоні проведення антитерористичної операції, луцькі міліціонери зібрали свій одноденний заробіток.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Володимир Іщук та Мирослав Столярчук – бійці роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» – одними з перших записалися до лав підрозділу. По-іншому не могли, адже надзвичайно любили Україну… Коли отримали наказ їхати на схід, не роздумували: навіть вмовляння рідних, дружин і зовсім маленькі діти не стали для них переконливим аргументом.

…Із бойового завдання хлопці не повернулися. Вони загинули 29 серпня під Іловайськом. У кожного з них – по двоє діток…

– Нам навіть складно уявити, наскільки складно молодим жінкам самотужки поставити на ноги ще зовсім маленьких діток, – розповів начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз. – Тому вирішили хоча б трохи їх підтримати: увесь особовий склад міськвідділу одноголосно погодився перерахувати одноденний заробіток на допомогу цим родинам. Усе це ми робимо від душі.

І свято правоохоронці малечі таки зуміли влаштувати: відтепер Калинка Столярчук кататиметься новим велосипедом, Христинка Столярчук вирушить на відпочинок за кордон із модною валізою, а Ганнуся і Станіслав Іщуки дивитимуться мультики на сучасному телевізорі.

– Підтримка діток, батьки яких загинули, захищаючи Україну, - наш безпосередній обов’язок, – відзначив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. – А тому кожна така родина не залишиться поза увагою: усі отримають фінансову допомогу від волинських міліціонерів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus