USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Родині загиблого Героя Григорія Савчука допомогли придбати квартиру

23 Грудня 2015 07:00
Сім’ї загиблого воїна Григорія Савчука з села Залужне Локачинського району вдалося придбати однокімнатну квартиру в одній із новобудов Луцька. Частину коштів виділили з держбюджету, а частина профінансовано самою сім'єю.

Про це написала у Фейсбуці волонтер ГО "Волинський координаційний центр допомоги бійцям АТО" Юлія Білашук.

Нагадаємо, Григорій Савчук загинув у віці 36 років, захищаючи Україну. Призваний за мобілізацією, боєць 51 бригади помер у Харківському госпіталі від важких поранень 25 липня 2014 року, перебуваючи у комі. Похований 1 серпня в селі Залужжя.

У бійця залишилися вдома дружина Олена і троє дітей. Четверта дитинка народилася одразу після поховання Григорія. Згодом, військовослужбовця посмертно нагородили орденом «За мужність» III ступеня за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Двоє дітей Героя вже скоро будуть навчатись у Луцьку, а отже квартира їм дійсно буде скоро потрібна, - пиш Юлія Білашук.

З її слів, квартиру родині вдалося придбати завдяки співпраці із ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", та новим сільським головою села Залужне.

"Окрему подяку хочему зробити представникам ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", які пішли нам на зустріч і зробили знижку, а також продовжили терміни договору, які влаштовували всі 3 сторони", - написала волонтерка.

Додамо, що волонтери не залишають напризволяще цю сім’ю. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, волонтерки Юля Білашук на Надія Дударь закликали усіх небайдужих допомогти, коли в їхньому обійстві сталася пожежа, і самі надали допомогу для відновлення згорілої літньої кухні й не лише.

Маємо ще одну хорошу новину!Завдяки співпраці із ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", новим сільським головою с. Залужне Локач...

Опубліковано Юлею Білашук 21 грудня 2015 р.




Окрім цього, як повідомляє Волинська правда, нове житло отримали родина загиблого бійця АТО- Руслана Голяновського у селі Зимне Володимир-Волинського району.

Нагадаємо, що Руслан Голяновський народився 1982 року у селі Горичів Володимир-Волинського району. Служив водієм у 51-ій механізованій бригаді. 25 серпня 2014 року 3-й батальйон бригади потрапив у оточення біля Іловайська. Тоді під ракетним та танковим вогнем проросійських бойовиків та російських військових загинули та потрапили в полон десятки воїнів 51-ї бригади. Руслан Голяновський загинув 25 серпня 2015 року біля Кутейникового (за інформацією побратимів по зброї, Руслан Голяновський загинув 24 серпня 2014 року).

Удома у Руслана Голяновського залишились батьки, дружина та двоє дітей — дочка чотирьох років та син одного року.

4 червня 2015 року — за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus