USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Урядовці вважають звільнення міністерського чиновника справедливим

14 Січня 2015 13:29
Позафракційний нардеп Борислав Береза вважає справедливим звільнення заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Дмитра Ісаєнка.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, народні депутати змусили заступника міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка написати заяву про відмову від статусу учасника бойових дій.

"Я радий тому, що справедливість перемогла, хоч і не так легко. Крім того, я радію з того, що завдяки зусиллям частини народних депутатів позбувається посади чиновник, який із задоволенням викладає в Інтернеті фотографії подорожей на Кубу, в Лондон, відмовляється від статусу учасника АТО. Так само легко його і звільнили з посади. Це буде наукою для тих несумлінних чиновників, місця яких мають зайняти професіонали", - зауважив політик.

Береза вважає, що незаконне присвоєння звання учасника АТО є системною проблемою.

"Багато хто ховається за високими посадами, за лікарняними, інвалідністю, за статусом учасника бойових дій. Поки в Україні кожен громадянин, якому не байдуже майбутнє держави не займе активну громадянську позицію, у нас будуть проблеми. Якщо хочете щось виправити, почніть із себе", - наголосив нардеп.

Він також дізнався, що поки не має інформації, яка точна кількість чиновників, які незаконно отримали статус учасника АТО.

Відомості щодо підроблення документів, які стали підставою для отримання заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитром Ісаєнком статусу учасника антитерористичної операції на сході України внесено Головним слідчим управлінням МВС до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - повідомили в прес-службі МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus