USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З полону визволили «кіборга» в обмін на бойовика

29 Січня 2015 23:25
Українська сторона обміняла пораненого полоненого бойовика на бійця 81-ї бригади, якого взяли в полон у донецькому аеропорту. Про це повідомляє “Громадське ТБ”.

Згідно з повідомленням, обох полонених напередодні прооперували. Українського військовослужбовця у Донецьку, полоненого бойовика “ДНР” — у Краматорську. “Ми готуємось до того, аби забрати велику групу людей. Ми на це налаштовані. І хто б що не казав, ми налаштовані на те, аби забрати усіх хлопців, що там перебувають”, — зазначив Юрій Тандіт, переговорник Центру сприяння звільненню полонених і заручників при СБУ.

Нагадаємо, нещодавно керівник Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан повідомив, що більше 20 полонених «кіборгів» будуть обмінені, але не за схемою «всіх на всіх».



Нагадаємо, у суботу, 24 січня, з полону бойовиків визволили трьох захисників донецького аеропорту. ІМЕНА.

Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, священик Волинської єпархії Української православної церкви наразі везе у луцький госпіталь визволеного з з полону пораненого волинського “кіборга”.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЖАЛЮГІДНИЙ ГІВІ ПЕРЕД ПОЛОНЕНИМИ «КІБОРГАМИ»: РЕАКЦІЯ В МЕРЕЖАХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus