USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинський солдат втік з частини та погромив будинок дівчини

22 Серпня 2014 08:19
Утік з частини, день народження перетворив у стрілянину, погромив будинок та побутову техніку – подробиці інциденту у Володимирі-Волинському публікує Gazeta.ua.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у Володимирі влаштували стрілянину. Пізніше опублікували деталі.

«Рік вони вже не зустрічалися. 15 серпня в дівчини був день народження. Хлопець подзвонив і привітав її. Але по телефону посварилися. То він утік із частини з автоматом і прийшов до неї в гості, — розповідає мешканка Володимира-Волинського 35-річна Тетяна Кулич.

Так, уночі 15 серпня 22-річний солдат-контрактник був черговим роти. Стояв на посту у військовій частині за містом. Після сварки з колишньою дівчиною о другій ночі пішов до неї додому на вулицю Зимнівську. Вона з подружкою та новим обранцем святкували.

— Почула кілька пострілів. Потім на початку четвертої знову наче петарди бухкають. У нас тут бар "Остання гривня", салюти часто пускають. То я не звернула уваги, — згадує сусідка Тетяна Кулич. — Виявляється, він, як прийшов, почав стріляти по хаті, щоб його впустили. Мабуть, двері відчинили. Всередині відкрив вогонь по вікнах, стелі, підлозі, побутовій техніці. Розгромив весь дім. Нікого не поранив, тільки дівчину стукнув прикладом і розсік їй лоба. Через ревнощі таких дурниць наробив.

Приїхали правоохоронці та "швидка". Затримувала солдата група захоплення з Луцька.

— Коли ми наблизилися до будинку, пролунала автоматна черга, — каже начальник Володимир-Волинської міліції Віталій Здомищук. — Одразу вдалися до всіх можливих заходів. Вдалося солдата роззброїти й затримати.

Судитимуть хлопця за трьома статтями. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Всезнайко Показати IP 22 Серпня 2014 08:35
Розстріляти нах...
Анонім до Всезнайко Показати IP 22 Серпня 2014 09:02
Тебе - за прокацапську позицію (на ВН).
Міша Показати IP 22 Серпня 2014 08:39
Чоткість "солдата" - зашкалює
Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 08:45
а зробив би те саме на Донбасі - був би герой, може й отримав би орден "скляклої сотні"...
пилип до Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 09:23
дєффка з коханцем були терористами...
123 до Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 09:33
коментар було видалено
123 до Анонім Показати IP 22 Серпня 2014 09:33
коментар було видалено
уривок з *Тореадорів Показати IP 22 Серпня 2014 09:30
Солдати через наше село їздили весь час, на всяких машинах, на мотоциклах, на бронетранспортерах, на гримотючих здоровеннецьких тягачах, для яких спеціально були одведені грунтові дороги поза селом. А в суботу солдати приходили до нас у клуб на танці. І ми любили товктися біля них і слухати, як вони жартують. Особливо подобався нам невисокий, але весь якийсь ловкенький солдат із Рязані, на ім'я Митя Іванов, рудий і кирпатий. Він невтомно кепкував зі свого друга, удвічі за нього вищого, вайлуватого здорованя Всеволода Підгайка. Побачивши, наприклад, що повз них проходить якась гарна дівчина, Митя Іванов зненацька голосно вигукував: - Солдат Підгайко, стру-унко! Рівняння на середину! Підгайко червонів і махав рукою: - Та ну тебе! Тоді Митя Іванов починав йому вичитувати: - Солдат є що? - суворо питав він і сам відповідав: - Солдат є військовослужбовець, який уміє - що? - відмінно володіти зброєю; який досконало знає матеріальну частину і який неухильно виконує - що? - накази свого командира. А Ти, Підгайко? Ти ледар, нехлюй і сачок. Ти думаєш тільки про їжу і про дівчат. Ганьба! До якого життя ти дійшов! Який приклад ти показуєш підростаючому поколінню? - широким жестом він вказував на нас, хлопчаків. - Ганьба! Мені соромно за вас, солдат Підгайко! Два наряди поза чергою! І три години стройової. Кру-гом! Від мене до наступного стовпа кроком руш! Пєсню! Останні речення він вимовляв якимсь особливим голосом, видно, наслідував когось, старшину, чи що. Солдати при цьому завжди реготали, мабуть, було схоже.
увч Показати IP 22 Серпня 2014 09:31
15 суток расстрела с конфискацией имущества.
свч до увч Показати IP 22 Серпня 2014 09:48
Хіба що для тебе жертва лоботомії
народ Показати IP 22 Серпня 2014 10:03
Дівку треба судити - як провокатора. Поміняла солдата... на цивільного. Ганьба.
лапоть Показати IP 22 Серпня 2014 11:18
Он был убит в бессмысленной войне Ещё пацан в свои неполных двадцать, А мог бы жить, любить, шутить, смеяться. От этого досаднее вдвойне. Ещё был жив любимый человек В пятнистой форме и тяжёлых берцах, А снайпер, угнездившись, целил в сердце, Нажал на спуск, и он ушёл навек. Уходит чей-то брат, отец и сын Во времена безверия и смуты, И мать, осев, седеет за минуты, Когда домой придёт тяжёлый цинк. Он был убит. Высокая цена Заокеанских суетных амбиций. Один плебей решил, что он патриций, А результат – гражданская война. В неё играют все, кому не лень, Но козыри, увы, всё чаще «крести», И новый адресат для «груза 200» Несёт в себе грядущий новый день! Пройдут года, уже в иной стране, Взрослея, спросит сын: «А где наш папа?» И скажет мать, роняя что-то на пол: «Он был убит в бессмысленной войне!
Жаль Показати IP 22 Серпня 2014 15:25
Шкода хлопця. Нащо було таке робитии? Один бездумний вчинок - і перекреслено молоде життя (
Військова прокуратур Показати IP 23 Серпня 2014 04:33
Продовжить службу в дисциплінарному батальйоні.Там забуде про шкідливі звички куріння та алкоголь.Командири цього горе-воїна відповідатимуть також за збереження зброї та дисципліну в підрозділі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus