USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.04
Профіль користувача
Елена Викторовна
Дата реєстрації: 21 Вересня 2017 16:02
Коментарів: 0
Елена Викторовна: У 2002 році Центр зайнятості видавав разову грошову допомогу для людей, як бажають займатись підприємницькою діяльностю. Для цього потрібно було отримати свідоцтво ПП. На той час не зобов'язували реєструватись в податковий та в інших органах. Свідоцтво лежало і за нього забулось. При переїзді воно втратилось. Одного разу була змушена звернутись в Центр зайнятості, для взяття мене на облік, але мені відмовлено, у зв'язку з тим, що у них рахуюсь підприємцем. І я зобов'язана принести САМЕ ТЕ свідоцтво, яке мені видавали, на якому написано що воно закрите.

В реєстрі я не рахуюсь підприємцем. Отримувала витяг, де вказано, шо я не зареєстрована як підпрриємець. Але центру зайнятості це не підходить. Чи правомірні дії Центру зайнятості? Які мають бути мої дії для закриття цього свідоцтва, якщо це можливо? Дякую.
Перейти до питання
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо Ви реально не зареєстровані як підприємець, тобто про Вас відсутні відомості в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, тоді Ви можете сміливо вимагати від центру зайнятості виконання обов’язків цієї установи. Адже діє призумція дійсності даних, які містяться у такому реєстрі, і вона передбачана Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань".
Відповідь юриста:
Доброго дня! Якщо це була з самого початку нежитлова нерухомість, відповідно вона є комерційною, тоді окремого дозволу від мешканців будинку на використання такого приміщення як садочку не потрібно. Звертатись можете до санстанції щодо перевищення рівня шуму впродовж дня, або до суду.
Система Orphus