USD 39.75 40.07
  • USD 39.75 40.07
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00
Профіль користувача
Луцький
Дата реєстрації: 13 Січня 2015 01:10
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня!

Виконавча служба відкриває виконавче провадження і здійснює стягнення коштів на підставі виконавчих документів. Як розумію, у вашому випадку це виконавчий лист, виданий на виконання судового рішення, яке набрало законної сили.
Звертати його до примусового виконання чи ні це - право стягувача, у вашому випадку ДКП "Луцьктепло". І звернення стягнення на пенсію боржника - це один із способів виконання державною виконавчою службою виконавчого документа майнового характеру, який передбачений главою 6 Закону України "Про виконавче провадження".

Якщо Ви уклали договір про реструктуризацію боргу, стягнення якого вже визначено рішенням суду, то можете оскаржити з цих підстав в судовому порядку постанову державного виконавця про звернення стягнення на 20% вашої та дружини пенсії. Питання щодо внесення одного із виконавчих проваджень до до єдиного реєстру рішень, виконання яких гарантується державою, та, як розумію, подальше звернення стягнення на 20% вашої пенсії на виконання данного рішення, потребує окремого вивчення (зокрема, ознайомлення з матеріалами виконавчого провадження), і однозначно надати на нього тут ґрунтовної відповіді не виявляється можливим.
Система Orphus