USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Анатолій Вітів: Для режиму Януковича основним ворогом є власний народ
Олігархічний режим під покровительством і за ініціативи Партії регіонів та її сателітів розробив для українців черговий план їх пограбування та продовження політики соціальної несправедливості. Кабмін Азарова-Тігіпка з благословення Януковича і за підтримки провладної більшості у Верховній Раді зумів успішно проштовхнути у першому читанні Закон «Про державний бюджет-2012».

Його основні фінансові показники вкотре підтверджують: влада та олігархічні клани послідовно здійснюють курс на власне збагачення за рахунок визиску та злиденного рівня життя своїх громадян.
За понад півтора роки правління Януковича реальні ціни на продукти харчування, комунальні послуги, транспорт, медицину, освіту зросли фактично наполовину. Але, згідно з проектом бюджету на 2012 рік, прожитковий мінімум в Україні має зрости всього лише на декілька відсотків – від 1017 гривень у січні до 1095 гривень у грудні наступного року, а мінімальна зарплата – від 1073 гривень у січні до 1134 гривень у грудні 2012 року. Мінімальна пенсія аж у грудні 2012 року сягне 869 гривень.
Схоже, Януковича і його команду абсолютно не хвилює, яким чином мають виживати українці при такому розмірі соціальних стандартів в епоху його реформ для ще більшого покращення життя антиукраїнської лже-еліти. Цікаво, чи зміг би президент, прем’єр-міністр чи народний депутат хоча б один день пожити на ту зарплату, яку вони пропонують звичайним українцям за місяць? Адже один лише день обслуговування Януковича коштує українському бюджету 170 тисяч доларів! Те, що Янукович отримує тільки за один день, більшість українців не зможе отримати за все своє життя!
Проте Януковичу, Азарову, Тігіпку, Литвину та іншим представникам малоросійської «еліти», яка узурпувала владу в країні, глибоко начхати на соціальне становище народу. Їх цікавить лише одне: яким чином забезпечити для себе і свого оточення розкішне та безтурботне життя за рахунок бідності і експлуатації інших українців. Те, що ріст доходів населення у наступному році відставатиме навіть від сфальшованого офіційного показника інфляції, абсолютно не обходить цих осіб із егоїстично-матеріалістичним світоглядом. Головне, щоб динамічно зростали їх рахунки у закордонних офшорах, стабільно відбувався дерибан національних багатств і держбюджету.
Лише в наступному році апарат державного управління справами, який обслуговує царські забаганки донецького власника латифундії «Межигір’я», буде профінансовано на 1 млрд. 427 млн. грн. Згідно з проектом бюджету на 2012 рік, видатки на утримання президентської адміністрації мають зрости із 1,388 мільярдів гривень до 1,438 мільярдів. Із 865 мільйонів на утримання апарату Верховної Ради 460 мільйонів буде витрачено на законотворчу діяльність, а 292 мільйони – на матеріально-технічне обслуговування цієї діяльності. Тієї самої законотворчої діяльності нинішньої більшості під крилом донецького олігархату, яка спромоглася прийняти чимало грабіжницьких законопроектів у податковій, соціальній, пенсійній та інших сферах.

У 2012 році видатки на охорону здоров’я усіх громадян України становитимуть 7 млрд. 68 млн. гривень. Натомість медичне обслуговування народних депутатів і вищих посадовців передбачено в обсязі 381,5 млн. грн. Крім того, ще 87 мільйонів піде на утримання санітарно-курортних установ, що належать парламенту. Адже народні обранці, не зважаючи на їх величезні доходи, не мають бажання витрачати на лікування власні кошти, а звикли утримувати себе за рахунок платників податків.

Якщо на лікування ветеранів війни та інвалідів з бюджету 2012 року виділяється 107 мільйонів гривень, то на санаторії лише президентської ДУСі – 102,6 мільйони. Таким чином, існуючий регіонально-олігархічний режим оцінив здоров’я одного народного депутата чи високопосадовця в еквівалентні близько 1 мільйона гривень. А ось життя і здоров’я звичайних українців для Януковича і його команди «коштує» лише 154 гривні на рік.

Показовим є факт серйозного зростання витрат на правоохоронні органи. У 2012 році, році парламентських виборів, МВС отримає 14,434 мільярда замість 13,858 мільярда гривень, Генпрокуратура – 2,5 мільярди замість 2,3, а СБУ – 3,258 мільярда гривень. Загалом ці установи, які в епоху правління Януковича стали слухняними виконавцями замовлень донецької влади та знаряддям боротьби з опозицією, отримають понад 20 млрд. грн.

Очевидно, Партія регіонів у 2012 році готується використати корумповану правоохоронну систему для боротьби з її внутрішнім ворогом – українським народом. Зате Міністерство оборони отримає лише 17,402 мільярди гривень. Із цієї суми тільки 1,879 мільярда буде витрачено на розвиток озброєння та військової техніки українських Збройних Сил.
Між тим, наша армія перебуває в катастрофічному стані. Соціальне забезпечення військовослужбовців не дозволяє їм навіть прогодувати свою сім’ю, не кажучи про те, щоб забезпечити собі гідне життя.

А рівень технічного відставання Збройних Сил ставить Україну на коліна перед можливими зовнішніми загрозами у нашому неспокійному світі. Але Партії регіонів не потрібна сильна і боєздатна українська армія. Їй потрібні вірні слуги, які охоронятимуть шикарні маєтки, розташовані на вкрадених у народу землях.

Наведені цифри доводять, що влада не хоче заощаджувати на собі, але з радістю заощаджує на українцях. І робить це і в часи кризи, і в часи економічного зростання. Тому що панівна в Україні колоніально мисляча, корумпована верхівка не здатна працювати по-іншому. Її світогляд перебуває в рамках вузьких матеріалістичних цінностей і спрямований на максимальне особисте збагачення за рахунок рабської праці та боротьби за виживання інших верств суспільства.

Диктаторський режим Януковича не втомлюється брехливо запевняти нас у серйозних успіхах його реформ та значному покращенні життя. Але Партія регіонів, тігіпківці, литвинівці та численна зграя політичних мігрантів з БЮТ і НУНС чомусь не розповідають, яка ж причина раптового встановлення навколо Верховної Ради високого металевого паркану. Чому ж тоді Янукович і обслуговуючий його політичний шлак так ретельно ховають себе від «покращених життям» українців?

Адже, якщо вірити інформації, яка поширюється у контрольованих олігархатом ЗМІ, в Україні стрімко зростає економіка і доходи населення, суди і правоохоронні органи стали справедливими, ведеться ефективна боротьба з корупцією, влада наблизилася до народу і скрізь забезпечуються конституційні права та свободи громадян. А наш Президент та Кабмін цілодобово і невтомно працюють на благо України.

Щоправда, результати такої роботи чомусь проявляються лише у стрімкому збагаченні зграї високопосадовців та наближеного до влади бізнесу.
І ось тепер, споруджуючи високу загорожу навколо своїх маєтків та організовуючи суцільні кордони міліції та спецзагонів, влада всіляко заважає висловити вдячному народу своє захоплення результатами нинішнього правління Партії регіонів та її союзників. Чи, може, вона просто боїться почути правду про те, як живуть українці в умовах внутрішньої окупації власної країни олігархічно-кримінальними кланами та отримати по заслугах?

Той факт, що у 2012 році фінансування правоохоронних органів перевищує фінансування Збройних Сил, говорить сам за себе. Для режиму Януковича основним ворогом є не зовнішні сили, а власний народ, українці. Саме тому Партія регіонів будує державу поліцейського типу. Основне завдання такої системи – захищати сучасних українських можновладців та олігархічно-кримінальний режим від протестів громадян, які ведуть боротьбу за соціальну і національну справедливість у своїй країні. І ця боротьба неминуче призведе до краху цієї олігархічної системи. Режим, для якого ворогом є власний народ, приречений.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
З 27-го липня по 3 серпня 2009 року здійснював своє турне по Україні керівник Російської православної церкви, Московський Патріарх Кіріл…
8 серпня 2012 року увійде в історію України як день, коли правляча в Україні колоніальна влада з ініціативи московських холуїв,…
3 липня 2012 року у стінах Верховної Ради 248 зрадників, «тушок» та інших запроданців підтримали акт знущання над українцями і…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus