USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Андрій Лучик: Свято політичного марнотратства у Луцьку
Кандидати в депутати викидають сотні тисяч гривень на політичну рекламу, натомість українські солдати мерзнуть в окопах.

Нещодавно лідер волинського Правого сектору Павло Данильчук у мережі Facebook задався питанням: чи варто зараз політикам використовувати зовнішню рекламу? «Моя позиція категорично негативна!» - резюмував громадський активіст.



І справді, якщо поглянути на Луцьк, зараз він перетворився на ярмарок політичної реклами. «Проголосуй за мене!» - кричать з білбордів кандидатьські морди. «Проголосуй… Проголосуй…» - ехом відлунюють написи на сіті-лайтах та розтяжках. «Віддай мені свій голос!» - командирським тоном наказують банери на фасадах будинків.

І людина губиться на цьому святі політичного марнотратства. Адже її сприймають лише як виборця. Одна людина – одна галочка в бюлетені.

Ось наприклад, центр міста. На вершечку «бім-бома» висить «патріотичний, професійний і порядний» Пустовіт. Навпроти на шістнадцятиповерхівці в повен зріст – младоолігарх Роман Іванюк, рекламою якого всіяні луцькі білборди. Дзеркальним відображенням на нього споглядає такий же Іванюк, тільки на п’ятиповерхівці по проспекту Волі.





Звідки такі гроші? Адже місяць оренди на «шістнадцятці» обходиться в 45 тисяч гривень. А ще і друк банера, і робота альпіністів… Скільки можна було б закупити бронежилетів, касок, харчів чи медпрепаратів нашим бійцям на сході? Скільки теплих бушлатів та термобілизни гріли б наших солдат?

А скільки ще сотень тисяч політичних гривень мокне під дощем та вицвітає на сонці на рекламних площинах?

Кандидати, змагайтеся ідеями та програмами, а не білбордами!

      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Як кандидат електоратом маніпулював...
Аби подолати маніпуляції та процес «продажу кандидатів як прального порошку» пропонують встановити мінімальну тривалість політичних рекламних роликів на телебаченні не…
Лідером за кількістю реклами в 2018 році серед майбутніх учасників президентських перегонів став Петро Порошенко. Ролики з ним з'являлися в…
Коментарів: 1
ГОсть Показати IP 8 Жовтня 2014 12:03
Точно точно! задрали со своей рекламой. я постоянно об этом думаю, когда вижу по телевизору. Всегда стараюсь переключить. Сволочи они, только и думают про свой зад, лучше б эти деньги ребятам отдали!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus