USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92
Скоростецький Володимир: Українські військові у бойовій готовності. ФОТОРЕПОРТАЖ
Українські військовослужбовці не падають духом у напруженій ситуації, яка склалася у зв’язку із конфліктами, які нині тривають у Криму та на Сході України.

— Перша батальйонна тактична група на сто відсотків укомплектована офіцерами, прапорщиками та виключно військовослужбовцями-контрактниками. Техніка перевірена, у неї завантажено усі матеріальні засоби та боєприпаси. Особовий склад готовий негайно виконати усі завдання щодо збереження цілісності та суверенітету держави і дотриматися Військової Присяги, яку наш колектив складав на вірність народу України. Моральний стан піднесений, всі хочуть бути першими. Зараз особовий склад вдосконалює навички з бойової підготовки. Також проводимо заходи з підготовки 2-ї та 3-ї батальйонних тактичних груп, — заявив полковник Олександр Павлюк, командир 24-ої окремої механізованої Самаро-Ульянівської, Бердичівської, ордена Жовтневої Революції, тричі Червонопрапорної, орденів Суворова і Богдана Хмельницького Залізної бригади.


      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
2 лютого 1944 року місто Луцьк було звільнене від фашистських загарбників.
У понеділок 9 грудня у Володимир-Волинському гарнізоні відбулися траурні заходи.
Верховна Рада затвердила указ виконувача обов'язків Президента України Олександра Турчинова №303 від 17 березня "Про часткову мобілізацію". За прийняття відповідного…
Коментарів: 2
Депутатка Показати IP 8 Березня 2014 21:59
Хлопці, навіть незнаю, як Вас переконати не їхати в Крим. Ви хочете бути гарматним мясом??? А от Ваші мами, сестри, дружини і діти цього не хочуть!!! Ви ж зрозумійте, Крим - це автономна республіка, чверть століття вони автономно рвалися в Росію, тепер нехай автономно зустрічають і автоматну чергу та бомбардування з повітря від свого кумира путіна. Ваша техніка і всі обладунки - просто пшик у порівнянні з російською (Ви і так це знаєте). Нехай питанням розв язання цього конфлікту - уже військового (а це дійсно так), займається київська влада з американськими військами. Якщо хоча б хтось один з Вас прислухаються до моєї думки і передумає під будь-яким приводом туди їхати - буду дуже рада!
Борис Показати IP 11 Березня 2014 05:59
Вот вам ваш президент все время рассказывал, что Украине никто не угрожает нужно сокращать затраты на армию. Досокращались? И по поводу рассуждения мол пусть уходят, нельзя так розбазаривать земли милая Депутатка (тогда отдайте мне одну комнату вашей квартиры), если кто то из жителей полуострова желает жить в России то пусть едут сюда сейчас полно програм по возврату соотечественников. Восстановление Украины вижу лишь в восстановлении военной промышленности которая потянет за собой всю экономику, и понимание того что в мире нет друзей, а есть только конкуренты. Крымчане от перехода в РФ только потеряют, но сейчас этого они не понимают, россияне ездить туда не будут, а промышленность в Крым не пойдет, ну да бог с ними, это их сиюминутный выбор

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus