USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Oksana: Головне завдання Порошенка - обібрати українців, - експерт
19 Листопада 2016 16:26
0
Сьогодні послухала запис розмови заступник голови Нацбанку з деякими власниками банків і службовцями з тієї ж сфери. Прийшла думка: мені не страшно вийти на Майдан, мені страшно, що такі ... дихають зі мною одним повітрям. Мені страшно, що вони живі, що вони п'ють каву вранці і засинають ночами. А чому б і ні? Хто їм завадить, адже план один на всіх. Вони охороняють спокійний сон один одного, - пише у блогосфері Олена Ксантопулос.

Після Майдану, перед теперішньою владою стояло одне велике і невідкладне завдання. Ні, цим завданням не була необхідність відбити напад ворога, зберегти життя бійців і цивільного населення, цим завданням не була необхідність покарати агресора, заарештувавши його майно, цим завданням не була необхідність забрати своїх громадян і їх бізнес з країни агресора.

Ні, головним завданням однотурового Порошенко і його оточення було розібратися з українським народом, принизивши його, знищивши його віру в себе, залякавши його, обібравши його, втопивши його в крові, змусивши його капітулювати.

Навіщо? - Запитаєте ви. А щоб народ організувався в добровольчі батальйони, бійці яких в кедах і з відібраною в бою зброєю, чомусь не тільки не пропустили ворога на Донбасі, а й стали звільняти країну, женучи ворога в ту сторону, де височіє враже лігво під назвою Кремль.

Український народ організувався в волонтерів, які годували й одягали добровольців і залишки армії, знищеної не тільки при Януковичі, а й при Порошенко, який займав при Януковичі високі посади. Український народ, який не шкодував грошей на армію, все ще мав, ймовірно, деякі заощадження. З першими двома проблемами - добровольцями і волонтерами - розібралися швидко. Кого не вбили в котлах і не посадили, тих купили. Так, здається, Сашко Білий передбачав? А ось що ж було робити із заощадженнями українського народу? Відповідь лежала на поверхні - відібрати.

Прийшла Гонтарева і банки з українськими капіталами стали пропадати з української землі. Прийшла Гонтарева і гривня знецінилася в три рази. Спочатку завили позичальники, потім вмивалися сльозами вкладники. Таким чином, людей звільнили від вантажу в 228 мільярдів гривень. Не питайте мене, наскільки злодійська влада збагатилася сама. Прийшла Гонтарева і частка російських банків на тій же українській землі зросла до 41%. На фронті росіяни наших хлопців вбивають, а в тилу бабло зашибають.

За зраду національних інтересів України, ворог платить президенту вдячністю: його заводи в окупованому Криму націоналізовані були, на них ворожі кораблики ремонтують. Мати такого Порошенко, Путіна не треба. Що ж стосується рошенівських фабрик у ворожому таборі, то у мене більше до президента Порошенко претензій немає. Нехай і далі своєї рошенівських отрутою ворога годує. Та ще розширюється. Розширюйтеся далі, пан кондитер, ми тільки за.

Однак якщо серйозно ...

Нас тупо кинули, народ. Розвели, як сліпих і довірливих кошенят. І сталося це ще там, на Майдані, коли сльози замерзали на щоках. Зараз, через три роки, пещеною ручці президента залишилося всього лише потримати подовше пальчик на наших голівках і справу буде зроблено, ми остаточно захлинемося в геноциді проти нас. Я не перебільшую. У деяких ще начебто все в порядку. А є ті, кому вже реально жерти нічого. Чай, хліб і у свято - рошенівська цукерка.

Хто ж нас захистить? СБУ? Ні, там в начальниках людина Порошенко. МВС? Ні, там в начальниках Аваков, наш місцевий царьок з особистої армією. Прокуратура з генпрокурором на чолі? Ні, там один, кум і сват Порошенко. НАБУ? Ні, це проект Банкової.

Зауважте, вже навіть продажні єврооптимісти перестали кричати, що покладають всі свої надії на цей орган. НАЗК? Ні, якщо хто ще пам'ятає, це проект з Корчак на чолі, яка вже спала на астрономічних преміях самій собі і своїм підлеглим, належить НФ. Так хто ж ?! Ніхто.

Ми з вами один на один з владою, яка втрачає від страху розум,. Вона вже придумала "шатун", над яким сміється вся країна, що ще вона вигадає, щоб зберегти і свої крісла і, отже, свої життя? Велику війну?

У мене в цьому залишається все менше сумнівів. Тому я продовжую дивитися і слухати. Адже ніколи не знаєш, що прийде в голову тим, хто по високих кабінетах від страху шатунами галюцинує ...
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
=11pxСкандал навколо Банку «Михайлівський» розгорівся неабиякий, хоча це далеко не великий банк і, тим більше, не так званий системний, -…
Посилюються чутки про те, що Цукерберг може висунути свою кандидатуру на наступних президентських виборах в США. Це була б адекватна…
На думку першого президента України Леоніда Кравчука, Надія Савченко - це феномен для України і він підтримує деякі її кроки
Коментарів: 2
безкомпромісний Показати IP 20 Листопада 2016 15:44
Чого ви причепилися до Потрошенка, якби на його місці був будьхто-інший - було б те саме. Його капітал збільшився б , інші олігархи у списку Форбс опустились би. Ви ж самі його вибрали, що вам не подобається? Чи ви не знаєте, що на україні у владу йдуть для того, щоб нажитись? ) Ви що, не знали, що після революції завжди приходить громадянське протистояння і розруха ?)) Ну то знайте. Тільки ви цього не запам'ятаєте, на ці самі граблі ще не раз стрибатимете з розбігу. Чого ви стогнете? А, звісно, ви тільки це і вмієте - бути рабами і плакати про "тяжку долю україни".
Oksani Показати IP 20 Листопада 2016 18:06
Це повідомлення? Це дослідження? Чи це волання звичайне, яке набагато успішніше і фаховіше регулярно виголошують Юлія Тимошенка і віднедавна її недруг - Ляшко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus