USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За «тарифним шатуном» стоять люди Тимошенко

19 Листопада 2016 13:31
Хто стоїть за розкручуванням і організацією так званого "Тарифного майдану" в Києві, який є частиною плану "Шатун" в Україні, з'ясовувало Без Табу.

Людей на вулиці для масових акцій протестів, які спецслужби пов'язують зі спробою Кремля дестабілізувати ситуацію в країні, виводять аж ніяк не бідні люди.

Зазначимо, зі слів нардепа Максима Бурбака, так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.

Більш того, всі масові протестні "заходи" в Україні були заплановані давно. Так, "Тарифна мобілізація", яка створена на базі двох громадських організацій - "Союз власників житла України" і "Публічний аудит", почала свою офіційну дiяльнiсть 3 квітня 2015 року.
За першою організацією стоїть Олексій Кучеренко, близький соратник Юлії Тимошенко, який займав посаду міністра ЖКГ, коли вона керувала Кабміном в 2007-2010 роках. Нині Кучеренко - досить авторитетний блогер і експерт з питань ЖКГ і тарифів на численних телемайданчиках.

"Публічний аудит" очолює Максим Гольдарб, колишній працівник Донецької прокуратури, екс-прокурор Деснянського району столиці і колишній керівник управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у транспортній сфері прокуратури Києва, який потім став директором департаменту аудиту та фінансового контролю міністерства оборони України.

Нині Максим Гольдарб - зірка телеканалу Євгена Мураєва NewsOne, який намагається активно "нагнітати" тему протестів, присвячуючи їм левову частку своїх ефірів. Згідно з даними видання, Гольдарб пов'язаний з Віктором Пшонкою і колишнім главою оборонного відомства, регіоналом Павлом Лебедєвим.

Як повідомили джерела, під час опрацювання планів протестів, ще в минулому році вирішили, що Максим Гольдарб повинен очолити новостворену організацію, щоб за закликами до мітингів не так явно проглядалася діяльність голови "Батьківщини". Втім, приховати "вуха" не вдалося - багато блогерів відзначили внесок Юлії Тимошенко.
Блогер Сергій Іванов про роль Тимошенко і її мету

Поширенням інформації про протести політики вирішили зайнятися за допомогою соцмереж. За СММ-просування і діяльність груп в Facebook "Тарифної мобілізації" відповідає киянка Марина Чава, підписана в соцмережі як Marina Grace. Вона створила як основну сторінку організації в мережі, так і осередок, в якому протести організовуються в Київській області.

Крім того, аналогічні сторінки організації були створені в Дніпропетровській, Запорізькій, Черкаській, Закарпатській, Харківській і Житомирській областях, а також окремо в Кривому Розі і Білій Церкві.

Що стосується діяльності Гольдарба, то журналісти "Слідства.інфо" в 2014-му році відзначили, що після свого переводу з Донецька до Києва Гольдарб відразу ж відзначився любов'ю до розкоші. Тривала вона і після Революції гідності, і під час війни. Range Rover 2007-го року, що належить главі "Тарифної мобілізації", оцінюється в 102 тисячі євро. Журналіст Дмитро Гнап підрахував, що за ці гроші можна було одягнути і повністю екіпірувати дві роти бійців ВСУ.
Згідно з деклараціями, поданими в минулому році, Гольдарб є власником п'ятикімнатної квартири в Києві на Старонаводницькій вулиці вартістю в півмільйона доларів, а також житла в Ялті площею 62 квадратних метра за майже 300 тисяч умовних одиниць.

Олексій Кучеренко, згідно із своєю декларацією за 2013-й рік, мав на рахунках 10,3 мільйона гривень, а також володів "Тойотою Прадо" 2007 року випуску, а також "Мерседесом", випущеним на рік пізніше. У володіннях Кучеренко також числиться квартира площею 144 квадратних метра, будинок і земельну ділянку.
Відзначимо, що на даний момент з завданням по нагнітанню протестних настроїв обидві організації справляються не кращим чином. Про це свідчить і порівняно невелике число учасників груп в соцмережах (в сумі не більше 50 000 чоловік), а також поспішна відміна акцій протесту в Києві та регіонах.

Своєю чергою, екс-голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі в ефірі програми "Перші про головне. Коментарі" на телеканалі "ZIK" заявив, що автором плану "Шатун" є нардеп, лідер парламентської фракції "БПП" Ігор Гринів, - пише Українська правда.

З його слів, Гринів "вигадав "Шатун", аби громадяни України не протестували проти корумпованої влади".

"Представник президента у Верховній Раді, нардеп Ігор Гринів є мозковим центром групи, яка веде проти мене війну. Саме Гринів і вигадав так званий план "Шатун" – ніби Україна пливе у човні, а будь-хто незгодний із чинною політикою, його розхитує... Немає ніяких "Шатунів". Є шатуни на Банковій, на Інститутській...", - заявив Саакашвілі.

Також Саакашвілі заявив, що "Одесу віддали на відкуп злодіям та шахраям, і це провина президента Порошенка".

"Я пішов, але в Одесі при владі лишились Ківалов, Труханов, який має російське громадянство, представники банди Ангерта, які у 90-ті роки викрадали людей та відрубували їм пальці. Вони повстали проти мене, коли я почав з ними боротись. Однак мене не підтримали на Банковій", - зазначив Саакашвілі.

До слова, як пише Главком, після відставки з посади голови Одеської облдержадміністрації Михеїл Саакашвілі мав лише коротку розмову із президентом Петром Порошенком.

«Президент мені зателефонував, тільки-но я оголосив про відставку. Ми поговорили дуже коротко, фактично розмови не вийшло. Я сказав йому, що ми будемо спілкуватись ближче до позачергових парламентських виборів, бо Україна перебуває у кризі, а саме перевибори дозволять країні вийти з неї»,– розповів Саакашвілі.

Він додав, що нині він не підтримує жодних стосунків із президентом Петром Порошенком.

«Я ніколи не давав президенту обіцянки закривати очі на корупцію. Я ніколи не обіцяв компромісу до брехні. Тому він має погодитись і змусити представників старої гвардії піти, давши місце тим, хто не заплямував своєї репутації. Я веду боротьбу не проти президента, а за благо народу України. При тому я вважаю, що Порошенко змарнував шанс стати великим лідером», – додав Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
ВАК Показати IP 19 Листопада 2016 13:39
Це їдьте на полісся розказуйте де дикі люди живуть і не знають яка це гн*да тимошенко
човен до ВАК Показати IP 20 Листопада 2016 11:58
та яка різниця, хто розкачає? важливо хто скористається... тому не клацайте дзьобом та не повторюйте помилок 2014.
ну що попало! Показати IP 19 Листопада 2016 13:51
а тарифи ? також Тимошенко? 1к квартира площею опалювання 32.6 м.кв за 15 днів жовтня становить 969 гр27 коп це з загальним тепловим лічильником на будинок в якому 197 квартир(м Киів) це при тому .що місяць не був холодним! а що буде при мінус 20???
Анонім до ну що попало! Показати IP 19 Листопада 2016 16:12
при -20 буде відключення світла по годинах і в квартирі +12
Ще не зовсім свідоми Показати IP 19 Листопада 2016 13:57
Дивно. Три роки назад можна було "шатунити" і це було героїзмом. А зараз це "агенти Кремля".
2 Показати IP 19 Листопада 2016 14:11
Цікаво а хто порошенко допоміг стати президентом. Чому тоді про це мовчали .
Анонім до 2 Показати IP 19 Листопада 2016 16:10
Ті хто попереднього помагали зкидати. І ще Фірташ вмовив Кличка не йти в президенти на зустрічі у Відні, де були вони двоє плюс потрошенко
Анонім до 2 Показати IP 19 Листопада 2016 17:52
Ті хто за Україну стояли порошенка не ставили поставила та сама юлька і ко.
дідо Показати IP 19 Листопада 2016 14:22
тімашєнка - міжнародна шахрайка та злодюжка.
Невже Показати IP 19 Листопада 2016 15:08
Гарна схема. А всі інші "агенти Кремля", я так зрозумів, мають довідку?
А Показати IP 19 Листопада 2016 15:08
де моя євроасоціація я не поняв
а до А Показати IP 19 Листопада 2016 16:04
в графі "опалення" твоя асоціація
шось в лісі здохло Показати IP 19 Листопада 2016 16:02
Тимошенці вигідно шоб було чимнайгірше. В президенти хоче на популістських лозунгах. Помітили, як вона заздалегідь "перейшла в опозицію"? Кажуть шо її люди на місцях отримували вказівки зривати початок опалювального сезону.
не лучанин -2 Показати IP 19 Листопада 2016 16:12
А ще Тимошенко допомогла януковичу вивезти все майно та кошти .і розпочала війну -1 та 2 світові а також в Грузіі та на Донбасі!
Васьо Показати IP 20 Листопада 2016 07:13
Дуже гарно придумали політтехнологи - всі хто не задоволений - агенти . А те що люди скоро будуть голодні сидіти і в холодних домівках, владу не цікавить. Занадто відірвалась владна еліта від свого народу. Народ для влади - розхідний матеріал , для досягнення своїх мрій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus