USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Oksana: Україна не те, що програє війну за «мізки», вона в ній не бере участі
Автор: Ілля Кенігштейн Джерело: UA.info

Історія моїх знайомих: "Нас майже вмовили переїхати до Британії дуже правильним підходом на комерційній основі. Їхня пропозиція складається з двох частин:

1. Економічні аташе при консульствах займаються генерацією лідів. Коли про мене вийшла стаття в Les Affaires Montreal, мені зателефонував консул UK і запросив на каву. Там був і їхній економічний аташе і мені запропонували зізвонитися з їхніми партнерами в Лондоні - London & Partners. Потім при відвідуванні Лондона London & Partners мені влаштували тур, чимало зустрічей, і показали весь їх Tech City & Shoreditch.

2. London & Partners - це комерційна організація, яка існує за рахунок revenue share від всіх учасників. Учасники - це бізнес-центри в Лондон tech city, адвокатські та бухгалтерські фірми, і компанії типу Cisco, HP, etc.

Процедура наступна: консульства знаходять зарубіжні компанії і запрошують їх в UK (при переїзді за таким запрошенням отримуєш податкові канікули на 3 роки). Якщо тобі цікаво - тебе знайомлять з London & Partners, які тебе зустрічають в Хітроу і 3 дня знайомлять з бізнес-центрами, адвокатами, бухгалтерами, хедхантерами. Тобі дають все, щоб перевести бізнес або відкрити новий офіс. Коли бізнес заходить в UK, London & Partners отримує частку від усіх грошей, витрачених на нові контракти з оренди, адвокатів. Держава не вкладає ні копійки, крім податкових канікул. London & Partners також виступає хабом для всіх іноземних компаній, яких вони привели, і допомагають їм з наймом співробітників, коворкінгами. Консули допомагають з візами і будь-якими державними питаннями. Консульства отримують revenue share donations від London & Partners. Всі активно беруть участь в процесі, суть якого - затягнути тебе і твою компанію в країну. Це стратегія держави".

Для країни, майбутнє якої залежить від інновацій, подібна практика - це вирішальне питання, спосіб виживання. Україна ж, не просто програє у війні за мізки - вона в ній взагалі не бере участі.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Что сейчас на самом деле происходит в украинской экономике? Есть ли политическая воля нашей власти покончить с коррупцией? Оправдает ли…
Будучи шанувальником подорожей, я стежу за National Geographic, знаю імена популярних блогерів-мандрівників, заздрю тим, у кого експедиції – це робота.…
Рівень «бог» : Як Парубій не допустив введення візового режиму з Росією, якого сам же добивався
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus