USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Олександр Волянюк: Сергій Рижков. Політичний тролінг на замовлення
Всі люди заробляють «на хліб з маслом» по-різному, хтось працює на заводі, хтось лікарем чи вчителем, юристом чи економістом. Є серед нас і представники більш сучасних професій – діджеї, експерти, іміджмейкери, а також і «політичні шоумени», які готові за певну суму професійно «тролити» будь-кого – президента, міністра, депутата. І слід віддати належне представникам цієї професії, адже часто, за один вдало розіграний «спектакль» вони отримують більше, ніж працівник заводу за місяць.

Луцьк - місто достатніх можливостей, тому і серед нас можна зустріти представників цієї нелегкої справи. Їх безліч, та найбільшою повагою користується «іміджева кАнтора» імені Сергія Рижкова та сестер Ютовець-Трюмтрюмкіних (бачив десь таке в неті). Варто відзначити, що ця «трійця» яскраво виділяється серед інших, тому користується неабиякою популярністю, водночас маючи безліч замовлень.

Їх шлях до визнання був «довгим та тернистим». В нелегкі часи доводилося і торгувати порнокасетами, і підпрацьовувати в закладах громадського харчування, готувати та розвозити комплексні обіди.
Життя круто змінило свій напрямок, коли «молоді таланти» помітив тоді ще кандидат в народні депутати Ігор Лапін. Саме він розгледів в них неабиякий «дар» і дав старт вдалому іміджевому проекту.
Кажуть, що у цій професії треба мати «холодну кров» і «тверезий розум», то коли з кровю у Рижкова і Ко все гаразд, то з «тверезим розумом» трапляються проблеми.

Та не дивлячись ні на що, а іноді і переступаючи через власну гідність, «тріо політехнологів» впевнено йде вперед. Чого тільки вартий «спектакль» в сесійній залі Луцької міської ради. Такій «захопливій грі», кусаючи лікті, заздрили навіть великі актори столичних театрів. Тут і сцена, і монолог, і завіса…

Під час другої спроби проведення 19-ої позачергової сесії театральна група Сергія Рижкова і сестер Трюмтрюмкіних відіграла ніби востаннє, адже на «виставу» приїхав сам «шеф» Ігор Лапін. Та до зали він так і не зайшов, а віддав перевагу спілкуванню з головним редактором ВолиньPosty Анатолієм Котлюком.

Оцінити «красоту игры» змогли лише вчорашні чиновники команди Миколи Романюка, а сьогодні «політичні лідери» команди Юлії Вусенко, адже депутати того разу на сесію так і не зібралися.

А от останнє засідання пішло не по сценарію Рижкова і Ко. Юлія Вусенко втратила посаду секретаря, а Сергій Рижков і сестри Трюмтрюкіні залишились без місячної заробітної плати. В пориві гніву і безпорадності в хід пішли кулаки, непристойні жести і багато іншого, словом - все таємне вмить стало явним.


На завершення нам лише хотілося б побажати міцного здоров’я і кар’єрного росту «акторам», а Ігорю Олександровичу наснаги і далі шукати та розвивати молоді таланти…
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Будь-яка виборча кампанія супроводжується «чорним піаром» та брудними виборчими технологіями. На жаль, це основний постулат політичної боротьби. Судячи з активності…
Свій допис я розпочну з окремих фактів, які запозичу у Тараса Чурила. Не знаю, хто він, але, очевидно, що Чурило…
Коментарів: 10
Хм Показати IP 17 Березня 2017 18:43
Точку зору автора?? Так а хто автор цього опусу???
taras.churilo Показати IP 17 Березня 2017 18:56
Жінку з дитиною покинув і соває тих Ютовець
taras.churilo Показати IP 17 Березня 2017 18:58
А хату за які гроші будує, ті що з порнокасети наторгував чи за політичний цирк
taras.churilo Показати IP 17 Березня 2017 18:59
Рідкісна гн*да, може ще раз малолєткі десь тягла дадуть
taras.churilo Показати IP 17 Березня 2017 19:00
Ото мордяку наїв безробітний. В АТО цього громадського активіста
taras.churilo Показати IP 17 Березня 2017 19:01
Сестри Трюмтрюкіни, прикольно хтось придумав))))
Валя Показати IP 17 Березня 2017 19:59
А тим Ютовець є по 18, чи його закриють скоро?
Друг Показати IP 17 Березня 2017 20:00
Знаю баньку де ці борці зі злом паряться з дівчатками, а потім бухі сідають за руль
Саша Показати IP 17 Березня 2017 20:01
дуже впевнено виглядає в міськвідділку, видно з поліцією все на мазі)))
До дописувачів Показати IP 23 Березня 2017 10:09
Хай ВН та нардеп Лапа пробачають, с*ка той РИЖКОВ, ще й рідка!!! Рило наїв, а мізки в дупі лишив, чм* болотне....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus