USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Лілія Княжа: Чому міст Путіна не вирішить проблем Криму. Думка
Вибачте, що руйную практично ідеальну "зраду" про будівництво Керченського моста в Крим. Ось бачите - побудували міст, кажуть!

Дозвольте! Ніхто і не говорив про неможливість побудувати міст. Побудувати можна, та довго він не простоїть. Там дуже складний рельєф дна і сильні шторми взимку, пише Сергій Марченко для Gazeta.ua.

Безліч вчених вже висловили поганий прогноз довговічності мосту. Непрямою ознакою проблем є відсутність проекту моста перед початком будівництва. Ніхто з інженерів не наважився підписатися під можливою катастрофою. Тому що піар дістанеться Путіну, а тюремний термін - тому, хто підписався під проектом.

Найголовніше, міст не вирішує найбільшої проблеми Криму: він не додасть прісної води. Можна скільки завгодно надувати щоки і робити святкову картинку з ЮБК, але Крим - це не тільки південний берег.

У найближчі роки в Криму будуть накопичуватися суперечності між жителями курортних регіонів і степового Криму, земля яких перетвориться в солончаки. А це проблема. І не вирішить її ніякий міст.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
21 вересня в рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку відбудеться зустріч президентів України та США. Сподівання на другу зустріч…
Три роки українська влада героїчно бореться з корупцією. Створює нові антикорупційні органи, реформує прокуратуру і поліцію, проводить гучні затримання, які…
Коментарів: 3
Степан Показати IP 6 Вересня 2017 16:17
Вітаю ЛІЛІЮ КНЯЖУ-"сухій рахонок" нарешті "размочили". І, особливо пріємно, що це зробив я. У авторки 14 постів і жодного коменту. Рахунок 14:0. Це означає тільки одне-жодну людину не зацікавило викладенний матеріал. Як не згадати Гі де Мопассана-"...редакції завжди притягуть графоманів".
Наталія Показати IP 7 Вересня 2017 09:59
Де такий "великий аналітик" знайшовся на Волині?! Переписати текст з серйозних видань і видати за своє - плагіат чистої води!! Вона і в Криму не була (можливо лише в морі купалася!), і мосту не бачила, і проблем степового Криму особисто не вивчала. А тому і немає актуального аналізу кримських проблем!
Степан (кримчанин) до Наталія Показати IP 7 Вересня 2017 22:02
Тексти ЛК не можна критикувати, тим більше аналізувати-нічого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus