USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Станіслав Речинський: «Це підла афера»: Українські кораблі були відправлені на загибель свідомо
28 Листопада 2018 16:06
0
Як я зрозумів всю цю історію з ВП. По пунктах.


1. Це афера


2. Це підла афера, так як постраждали наші моряки.


3. Це небезпечна афера, оскільки вона може призвести до початку хаосу в країні і подальших непередбачуваних наслідків.


4. Наші кораблі були відправлені на загибель свідомо вищим керівництвом країни.


5. Вся ця афера була задумана виключно з метою перенесення виборів, а відповідно, з метою незаконної узурпації влади, що є державним злочином.


6. Наші західні партнери про цю аферу не були обізнані.


7. Ніяких даних розвідки, на які посилається Порошенко, про можливий широкомасштабний наступ військ РФ - не існує. Дані про збільшення кількості танків в 3 рази - річної давнини.


8. Військовий стан необхідно терміново вводити виключно для того, щоб нейтралізувати головну після Путіна небезпеку для України - Петра Порошенка.

Автор: Станіслав Речинський, колишній прес-секретар СБУ і екс радник міністра МВС.

Джерело: Антикор
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Українські моряки, які заблоковані в озері Донузлав, намагаються прорватися в море
Українські військові кораблі пошуково-рятувальне судно A500 «Донбас» та морський буксир A830 «Корець» пройшли міст, що сполучає Таманський півострів та окупований…
Російські військові захопили корабель "Вінниця" на озері Донузлав у Криму
Коментарів: 4
До Стасю Показати IP 29 Листопада 2018 17:49
Та шо ви таке кажете? Ото прозріння. Я вам на те тільки підтверджу. Нафік було взагалі проголошувати державну незалежність України, щоб крємль спонукати до агресії щодо хохлов, тіпа вас?
Oksana Показати IP 3 Грудня 2018 12:56
Надайте бдуь-ласка приклади тих політиків, які вже відомо, що будуть балотуватись в президенти, яким видовіряєте. І хто на вашу думку виграє вибори? Чи буде кроком вперед для України, або навпаки?
Важливо Показати IP 4 Грудня 2018 21:28
Це колишній часів проффесора?
Ха до Важливо Показати IP 9 Грудня 2018 10:02
сейчас лучшие времена?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus