USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90
Андрій Хижняк: Мені цікаво, коли ж закінчиться цькування 95 Кварталу?
Відразу хочу попередити, що фотографії 2016-2018 років, до виборів вони не мають жодного відношення так само, як і мій пост!

Почну з початку. Одного разу, готуючи чергову посилку хлопцям в АТО, я зіткнувся з нестачею грошей. Це був по-моєму 2016 рік. Я просто взяв і написав в ФБ Жеці Кошовому з 95 Кварталу. На моє здивування відповідь прийшла швидко і Жека скинув суму, якої не вистачало, на карту. Єдине, що він попросив, щоб я цього особливо не афішував, а пацанам передав привіт від Кварталу!

Потім був дзвінок від Кошового, Жека був в шоці, бо вони купили швидку допомогу для медиків в АТО, а її не пускали десь на блокпосту під Авдіївкою!

Потім був концерт в нашому місті 95 Кварталу. Я написав в 95 Квартал, що потрібні квитки для хлопців з АТО і їхніх сімей - без проблем! Початок концерту було з оплесками і словами подяки від Зеленського і всього 95 Кварталу, зал нам довго аплодував. Було не по собі. Після концерту хлопці запросили нас до себе в гримерку, щоб пофоткатись на пам'ять, ось тоді я з Кварталом познайомився ближче.

У той момент мені чомусь запам'ятався Саша Пікалов і його очі - радісні і зі сльозами, і міцні чоловічі обійми, і слова: "Спасибі Вам, Пацани!".

Я не так часто передаю посилки в АТО своїм хлопцям, як хотілося, але запевняю Вас, що жодне прохання до 95 Кварталу не було залишене без уваги, за що Вам, хлопці, величезне людське ДЯКУЮ!

І це не єдиний концерт, коли нас запрошував 95 Квартал. Якось на виході з концерту до нас підійшов хлопець, по бейджику було видно, що він працівник Кварталу, на мою думку, він забезпечував охорону концерту. Хлопець був теж учасником АТО, ми з ним поговорили кілька хвилин і він нам розповів, що Квартал постійно допомагає хлопцям у АТО, а Саша Пікалов особисто від себе купив і передав пацанам в АТО близько 5-6 позашляховиків. Я от недавно їздив до своїх хлопців під Авдіївку і знову без допомоги Кварталу не обійшлося.

Хлопці з Кварталу вже в серпні 2014 року виступали в Краматорську перед військовими, я розумію, що це не перша лінія, як багато хто з Вас зараз скаже! І це не єдиний їхній концерт в зоні АТО.

Але чому я не бачив в АТО зі словами підтримки Бойка? Юльку? Гриценка? Ляшка? Останній взагалі фільм знімав, як він в АТО під обстрілами був, і то не з першого дубля виходило, і як Сепара допитував.

Мені цікаво, коли ж закінчиться цькування 95 Кварталу? Напевно після виборів?

Але чому я не бачу, наприклад, виступів хлопців у військовій формі проти Бойка? Невже регіонали Вас так влаштовують? Чи це просто заказуха проти Кварталу? Тоді скажу особисто від себе, хлопці, будь ласка, голосуйте за свого кандидата і не мутіть воду!!!

Джерело: Facebook-сторінка Андрія Хижняка
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Мистецтво – один із засобів впоратися зі стресовими ситуаціями. І чи не найбільшим стресом для сьогоднішніх українських дітей є війна,…
Анатолій Гриценко, який зараз очолює Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, побував у Луцьку. Народний депутат…
Депутати Луцької міської ради вирішили поцікавитися у президента групи «Континіум» Степана Івахіва, чи буде збудовано підземний перехід під проспектом Соборності…
Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 14 Лютого 2019 14:23
Не треба, щоби цькування закінчувалось! В політології є таке поняття як "парадокс зростання популярності". Чим більше будуть цькувати 95-ий, тим більший рейтинг буде у лідера кварталу! Рошенівська влада отупіла до краю, вона навіть такого не розуміє! Страх за своє існування затьмарив їй мізки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus