USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Дмитро Співак: 9 смертей щодня: такого стану доріг ніколи не було
«Грошей на капітальний ремонт траси Київ-Одеса немає», – повідомив в.о. Глави Укравтодору Новак. Практично вирок. Сказав, як відрізав.

Ну зрозуміло,значить на цій ділянці, вже все вкрали в 2017-18 роках. Більше не передбачено. Адже є й інші дороги. Вся країна в руїнах і ямах. Хочете ремонту? Тоді Укравтодор йде до Вас, подумав напевно словак-реформатор ...

Ми зараз готуємо судовий позов проти Омеляна і Новака. Хочемо залучити їх до кримінальної відповідальності за злочинну недбалість і нецільове використання коштів, шляхом тіньових схем відкатів і недотримання технологічного циклу при ремонті і будівництві доріг. Крім того, будемо вимагати відшкодування збитків для водіїв, чиї автомобілі постраждали через жахливої ​​якості дороги.

Слухайте, ось реально не можу зрозуміти, де вони всі взялися на нашу голову? З яких печер їх всіх відкопали? Неначе карма така нашої країни. Всі аферисти і гастролери працюють у нас міністрами або керівниками державних монополій, через які проходять мільярди ...

Поляк і гітарист Балчун і залізниця. Покермував і звалив.

Слюсар естонського походження Вецкаганс і морські порти. Знищує всю інфраструктуру, доводить до банкрутства і задешево в концесію.

Словак Новак і дороги. Вкрадено все. Такого стану доріг ніколи не було. 9 смертей на дорогах щодня. Десятки тисяч поломок і пошкоджень автомобілів.

Це якесь замовлення ... реальне мародерство, за яке у країні, що воює, треба давати довічне.

І всюди спостережні Ради, в яких більша половина – громадяни інших країн. Куратори, так би мовити. Контролери фінансових потоків. А раз вони в темі, то напевноі в долі.

І над усім цим іноземним звіринцем височить «потужна» фігура гіперлупа і «воїна» Омеляна, за яким стоїть Банкова, МВФ і західні Фонди. Коло замкнулося.

Загалом, буду Вас інформувати про хід судової справи.

Надсилайте в особисті повідомлення або на моє ім’я на адресу телеканалу News One фото і відео-матеріали стану доріг.

Джерело: Страна
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Аби відновити зруйновані під час воєнних дій дороги в Україні потрібно 900 мільярдів гривень.
22 травня 2022 року Верховна Рада України проголосувала за Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії…
Лідер гурту Brutto, білоруський музикант Сергій Міхалок, який раніше був учасником гурту «Ляпис Трубецкой», отримав посвідку на постійне проживання в…
Коментарів: 1
Жах Показати IP 22 Лютого 2019 20:18
Вкрали такі як ти , одеський вилупок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus