USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Екс-Ляпіс отримав дозвіл на проживання в Україні

25 Травня 2015 17:51
Лідер гурту Brutto, білоруський музикант Сергій Міхалок, який раніше був учасником гурту «Ляпис Трубецкой», отримав посвідку на постійне проживання в Україні, – інформує УП.

Так, документ йому та ще його продюсеру Антону Азізбекяну вручили представники Державної міграційної служби України.

Зазначимо, що посвідка на постійне проживання надає іноземцям право постійно проживати в Україні та користуватися тими самими правами і свободами, а також нести такі самі обов'язки, як і громадяни України, за винятками, встановленими Конституцією, законами чи міжнародними договорами України (право обирати та бути обраними до органів влади, працювати на державній службі тощо).

У ДМС нагадали, що у січні віце-прем’єр-міністр – міністр культури В’ячеслав Кириленко подав клопотання до МВС з проханням надати дозвіл на проживання для Сергія Міхалка та його продюсера.

У міграційній службі заявили, що їхня імміграція «відповідає інтересам України, щоб підтримати імідж України як держави, в якій гарантовано можливості для вільного вираження власних поглядів та переконань, в тому числі через творчу діяльність, а також врахувати в цьому рішенні позицію гурту з підтримки української Революції гідності та їхній внесок у розвиток української музики».

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що екс-соліст гурту «Ляпис Трубецкой» просить Україну про громадянство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus