USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20
Богдан Климчук: Потрібні волонтери для допомоги у виробництві бронежилетів
Сьогодні привезли партію амуніціі для наших хлопців з першого батальйону територіальноі оборони. Самообороні вдалось замовити бронеплиту, з якої виготовили бронепластини 4 класу захисту.

Зараз потрібно пластини огорнути в спеціальну антирикошетну оболонку з кевлара або спеціального скловолокна. Цей процес часозатратний, на одну пластину іде більше години, відповідно, нам потрібні волонтери, щоб найскоріше підготувати бронежилети.

Будемо працювати цілодобово на штабі Самооборони Майдану Волині за адресою: Луцьк, проспект Перемоги 12, 2-й поверх (вхід у департамент агропромислового розвитку). Усі бажаючі можуть зголошуватись за телефоном: 067 110 05 77, 099 326 20 80

Потрібне також приміщення із столами на 2-3 дні.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Місія: інформувати громадян Європи про російську військову агресію та зібрати кошти на потреби української армії та пораненим.
Минулого тижня спільно з секретарем міськради Сергієм Григоренко ініціювали проект змін до регламенту проведення засідань луцького виконавчого комітету, які передбачали…
На тижні волонтери «Самооборони Волині» зібрали чергову партію «Волинського сухпайка» (103 упаковки), які відправили «кіборгам» в донецький аеропорт, першому територіальному…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus