USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Тарас Чурило : Чи є корупція у луцьких дитсадках?
Щодо питання корупції в дитсадочках. В них це називається "добровільні внески". Коли моя дитина йшла в дитсадок, перший добровільний внесок був 500 гривень, це три роки тому, уявіть що зараз. А далі... а далі понеслось.

Відразу поміняли вікна це по 300 гривень, потім купили дитячі столики, це ще по 200 гривень, на початку року на канцтовари по 150 гривень, в кінці року на ремонт по 250 гривень і це ще далеко не весь перелік. Далі, те що ми платимо щомісяця 30 гривень у фонд садка, 30 гривень фонд групи, 30 гривень один гурток. Ось для прикладу коли я сказав, що не хочу, щоб моя дитина ходила на гурток хореографії, мені сказали - ну добре, але на цих гуртках вони вчать всі новорічні пісні. То що виходить, що моя дитина не буде готуватися до новорічного ранку?

А і ще забув одну статтю витрат - подарунки вихователям та завідуючій на День вчителя, 8 Березня, Новий рік, День народження... Загалом, якщо порахувати, то рік перебування мого чада в садочку обходиться сімейному бюджету десь більше 10 000 гривень.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Вже більше року, як в Україні пройшла «Революція Гідності» під час якої загинуло сотні молодих патріотів, які боролись за правду,…
Забрати контроль над Кабміном і при цьому не допустити перевиборів парламенту - це програма-максимум для президента. І, можливо, у нього…
«…Свобода слова - право людини вільно висловлювати свої думки. В даний час включає свободу вираження поглядів як в усній, так…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus